UPMSkog
 • Virkesaffären i webbtjänsten

Vinn en skyddshjälm med FM-radio!

Gör virkesaffären i webbtjänsten UPM Skog.

 

GÖR VIRKESAFFÄREN I WEBBTJÄNSTEN – DU KAN VINNA EN SKYDDSHJÄLM MED FM-RADIO!

Vi har dragit priser på tisdag 1.9. Vi meddelar till vinnarna personligen. Tack för alla som gjorde virkesaffären i webbtjänsten och deltog i utlottningen!

--------

Vi lottar ut trettio (30) Husqvarna Functional-skyddshjälmar med FM-radio (riktpris 199 €) bland alla som har gjort en virkesaffär i webbtjänsten UPM Skog under perioden 11.5–31.8.2020!

 För att kunna delta måste du ha godkänt virkeshandelsofferten i webbtjänsten under den ovannämnda perioden. Reservera tillräckligt med tid när du gör virkesaffären i webbtjänsten. På så sätt säkerställer du att virkesaffären är smidig och att du är med i utlottningen.

 

Regler för utlottningen Dataskyddsbeskrivning

 

Logga in i webbtjänsten. Om du är ny användare ska du börja med att registrera dig.

 • Om du redan är kund hos oss och informationen om dina skogstillgångar finns i vårt system kan uppgifterna efter att du registrerat dig sammanföras på i genomsnitt 1–2 vardagar.

 • Om du tidigare har använt tjänsten MetsäSoppi ska du registrera dig som ny användare. Efter att du registrerat dig kan uppgifterna sammanföras på i genomsnitt 1–2 vardagar.

 •  

  Om du är ny kund eller om informationen om dina skogstillgångar inte finns i UPM Skogs informationssystem ska du begära överföring av informationen om skogstillgångar i MinSkog.fi. 
  Efter att du har gett ditt samtycke till överföringen av informationen kan uppgifterna sammanföras på i genomsnitt 1–2 vardagar. 


  När du har fått e-postmeddelandet REGISTRERINGEN ÄR KLAR kan du logga in i tjänsten, lämna en offertbegäran och göra en virkesaffär.

  Problem med registreringen? Kontakta UPM Skogs kundservice: tfn 020 416 5100, palvelukeskus@upm.com 

LOGGA IN/REGISTRERA DIG I WEBBTJÄNSTEN


 

Behöver du hjälp med att använda webbtjänsten?

Kontakta den skogskundansvariga i ditt område!


Så här gör du virkesaffären smidigt på nätet – titta på webbinariet!