Från planta till stock – den bästa webbtjänsten för skogsskötsel 21.11.2023

Bästa skogsägare! Kom med på webbföreläsningen Från planta till stock – den bästa webbtjänsten för skogsskötsel. Under morgonen lär du dig att använda vår webbtjänst effektivt för att du ska kunna sköta din skog planmässigt och hållbart. Efter webbföreläsningen sköter du dina skogsärenden smidigt när och var som helst.

09:00 - 09:45

Anmäl dig till webbföreläsningen 

På webbföreläsningen berättar Jaakko Lehtinen, vår produktchef som ansvarar för webbtjänsten, och skogskundchef Juha Pulakka om webbtjänstens bästa och viktigaste egenskaper ur skogsägarens synvinkel. Vi är övertygade om att du har nytta av webbföreläsningen, oavsett om du redan använder den eller funderar på att registrera dig.  ​

På webbföreläsningen får du information och tips om hur du:

  • använder webbtjänsten för att sköta skogen planmässigt och hållbart och du är alltid medveten om vad som behöver göras i din skog
  • bedömer mångfalden i din skog med hjälp av mångfaldsindikatorerna
  • begär offert på virkesaffärer eller skogsvårdstjänster samt godkänner avtal
   slipper dokument som blir dammiga eftersom det är bra ordning på alla elektroniska dokument i webbtjänsten
  • enkelt överför intäkter och kostnader som hänför sig till åtgärderna till skogsskatteblanketten och skickar den rakt till skattemyndigheten.

Anmäl dig till webbföreläsningen och utnyttja de elektroniska tjänsterna som är avsedda för skogsägarna maximalt. Du får gärna anmäla dig till webbföreläsningen även om tidpunkten inte passar dig. Vi skickar en inspelning av föreläsningen till dig per e-post. Vi ses på webbföreläsningen!

OBS! Webbföreläsningen är på finska.


Anmäl dig till webbföreläsningen 

Vi rekommenderar att du registrerar dig i webbtjänsten före webbföreläsningen. Nu vinner du på att registrera dig – i januari lottar vi nämligen ut två röjsågar (värde 1 300 euro/st.) bland alla som registrerat sig i webbtjänsten under perioden 1.11–31.12.2023. Passa alltså på att registrera dig i webbtjänsten nu och kom och gör dig förtrogen med den.

 
verkkoluento-juontajat-sv.jpg