Taimesta tukiksi – paras verkkopalvelu metsäsi hoitoon 21.11.2023

Hei metsänomistaja, tule mukaan Taimesta tukiksi – paras verkkopalvelu metsäsi hoitoon – verkkoluennolle. Aamun aikana opit hyödyntämään verkkopalveluamme tehokkaasti suunnitelmallisessa ja kestävässä metsänhoidossa. Verkkoluennon jälkeen metsäasioiden hoitaminen onnistuu kätevästi milloin ja missä tahansa.

09.00 - 09.45

Ilmoittaudu verkkoluennolle


Verkkoluennolla ääneen pääsevät verkkopalvelusta vastaava tuotepäällikkömme Jaakko Lehtinen sekä metsäasiakasvastaava Juha Pulakka, jotka kertovat verkkopalvelun parhaista ja tärkeimmistä ominaisuuksista metsänomistajan näkökulmasta. Verkkoluennosta on varmasti hyötyä sinulle olit sitten verkkopalvelun vakikäyttäjä tai pohdit vielä tunnuksien luomista. 

Verkkoluennolta saat nämä hyödyt ja vinkit mukaasi:

    • osaat hyödyntää verkkopalvelua suunnitelmallisessa ja kestävässä metsänhoitamisessa ja pysyt ajan tasalla siitä, mitä toimenpiteitä metsässäsi kannattaa tehdä
    • osaat arvioida metsäsi monimuotoisuuden tilaa monimuotoisuumittareiden avulla
    • osaat tehdä tarjouspyyntöjä puukaupoista tai metsänhoitopalveluista sekä hyväksyä sopimuksia
    • pääset eroon pölyttyvistä arkistoista sillä verkkopalvelussa kaikki dokumentit säilyvät sähköisesti hyvässä järjestyksessä
    • voit helposti siirtää toimenpiteistä syntyneet tuotot ja kulut metsäverolomakkeelle ja lähettää suoraan verottajalle

Ilmoittaudu mukaan verkkoluennolle ja ota kaikki hyöty irti metsänomistajan sähköisistä palveluista. Jos verkkoluennon aika ei sovi sinulle, kannattaa tapahtumaan ilmoittautua silti. Saat tallenteen verkkoluennosta suoraan sähköpostiisi. Nähdään verkkoluennolla!

Ilmoittaudu verkkoluennolle

Suosittelemme vahvasti luomaan tunnukset verkkopalveluun ennen verkkoluennon alkamista. Nyt onkin loistava tilaisuus luoda tunnukset, sillä arvomme tammikuussa kaksi raivaussahaa (arvo 1300 €/kpl) niiden kesken, jotka luovat tunnukset verkkopalveluun 1.11.-31.12.2023 välisenä aikana. Nyt on siis loistava hetki luoda tunnukset verkkopalveluun ja tulla oppimaan verkkopalvelusta.

 

Verkkoluennon puhujat

verkkopalvelu-verkkoluento-puhujat-4.jpg