UPM Skog lovar gott

04/02/2020 12:17:53

Har du svurit trohet mot fosterlandet? Lovat att älska i nöd och lust? Ingått en ed med din själsfrände som tecken på er eviga vänskap? Lovat att ta hand om ditt barn och offrat något för detta varje dag? Då vet du vad jag menar med ett löfte.

Ett löfte är ett starkt budskap om engagemang. Det innebär att man hänger sig åt ett avtal och håller fast vid det oberoende av vad som händer. Av hela sitt hjärta. Löftet syns i handlingar och val som inte alltid är enkla och ibland kräver så mycket arbete att det gör ont.

Nu avger vi ett löfte till dig, skogsägare. Vi på UPM Skog har tillsammans förbundit oss vid att ta hand om både dig och din skog och se till er rikedom – på ett tidlöst, smidigt och hållbart sätt. Detta är vårt värdelöfte som styr vår verksamhet framöver.

Vi lovar att ta väl hand om dig ekonomiskt, samtidigt som din skog växer och mår bra. Vår uppgift är att vårda dig och din skog. Vi älskar vårt arbete, och visar vår stolthet över det. Vi kommer ihåg att vi bara har skogen till låns, och vi tar hand om den också över generationsskiftena. Du och din skog får världens ansvarsfullaste omsorg av oss. På ett hållbart och tryggt sätt.

Det här är starka löften. Vi vet att vi fortfarande har en lång väg att gå för att uppfylla löftena i all vår verksamhet. Men löftet styr oss mot förnyelse och hjälper oss att välja rätt. För dig syns detta i den kundupplevelse du får hos UPM Skog.

När UPM Skog lovar gott, måste vårt löfte hålla i evighet. För skogen finns kvar efter dig.