UPM Metsä lupaa hyvää

03/31/2020 06:16:46

Oletko sinä vannonut uskollisuutta isänmaalle? Tahtonut rakastaa myötä- ja vastoinkäymisessä? Tehnyt valan sielunveljesi kanssa ikuisen ystävyyden merkiksi? Luvannut pitää pikkuisestasi huolta ja uhrannut jotain sen eteen joka päivä? Sitten tiedät, mitä tarkoitan, kun puhun lupauksesta.

Lupaus on väkevä viesti sitoutumisesta. Se tarkoittaa omistautumista sellaiseen sopimukseen, josta pidetään kiinni, vaikka vastaan tulisi mitä. Täydellä sydämellä. Lupaus näkyy tekoina ja valintoina, jotka eivät aina ole helppoja ja saattavat joskus vaatia vaivannäköä niin, että kipeää tekee.

Nyt me teemme lupauksen sinulle, metsänomistaja. Olemme UPM Metsällä yhteisesti sitoutuneet pitämään sinut ja metsäsi rikkaana ja rakkaana – ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Tämä on arvolupauksemme, joka ohjaa tekemistämme tästä eteenpäin.

Lupaamme pitää sinusta taloudellisesti ​hyvää huolta, samalla kun metsäsi kasvaa ja voi hyvin. Meidän työmme on huolehtia sinusta ja metsästäsi. Me rakastamme työtämme, ja ylpeys siitä näkyy meistä. Muistamme, että metsä on vain lainassa, ja vaalimme sitä sukupolvienkin vaihtuessa. Sinä ja metsäsi saatte meiltä maailman vastuullisinta huolenpitoa. Kestävästi ja turvallisesti.

Nämä ovat vahvoja lupauksia. Tiedämme, että meillä on vielä matkaa, jotta pääsemme kaikessa toiminnassamme lupauksemme tasolle. Mutta lupaus ohjaa meitä uudistumaan ja auttaa tekemään oikeita valintoja. Sinulle tämä näkyy asiakaskokemuksessa, jonka UPM Metsältä saat.

Kun UPM Metsä lupaa hyvää, pitää lupauksemme kestää ikuisesti. Sillä metsä jää jälkeesi.