Webbtjänsten har förnyats utifrån användarnas önskemål: nu hittar du skogsvårdsofferterna, -avtalen och -fakturorna under Avtal!

Webbtjänsten UPM Skog stöder nu skogsinnehavet och hanteringen av skogstillgångarna ännu bättre än tidigare i och med att webbtjänstens elektroniska arkiv kompletteras med skogsvårdsofferter, skogsvårdsavtal och skogsvårdsfakturor.

Nytt i webbtjänsten: skogsvårdsdokumenten i elektroniskt format

Webbtjänsten UPM Skog är ett digitalt verktyg som alla skogsägare kan använda kostnadsfritt. Användarresponsen spelar en betydande roll när webbtjänstens utformning bestäms.

Även den nyaste egenskapen i webbtjänsten är ett svar på användarnas önskemål: i fortsättningen hittar du skogsvårdsofferterna, skogsvårdsavtalen och skogsvårdsfakturorna som pdf-filer i avsnittet Avtal. Detta innebär att det är ännu lättare än tidigare att ha koll på skogsbruket. Du hittar både virkeshandels- och skogsvårdsdokumenten på samma ställe. Det blir också enklare att sköta skogssammanslutningarnas skogsärenden eftersom alla ägare enkelt kommer åt dokumenten som gäller skogen. 

Det elektroniska arkivet är en efterlängtad tilläggsförmån som självfallet inte ersätter de bekanta sätten att lämna in skogsvårdsdokument. Skogsvårdsfakturorna får du även framöver på det sätt du önskar, dvs. per e-post, post eller som e-faktura i din nätbank.

 

Skogsvårdsdokumenten flyttas automatiskt till webbtjänsten

Förnyelsen kräver inga åtgärder av den som använder webbtjänsten. Det elektroniska arkivet kompletteras automatiskt – först och främst med skogsvårdsofferterna och -avtalen från 2021. Du ser även äldre skogsvårdsfakturor.  

Dokumenten öppnas när du klickar på plustecknet i vänstra kanten. När du klickar på den gröna knappen kan du öppna pdf-filen.

Gör dig förtrogen med det nya avsnittet Avtal!

Om du ännu inte har registrerat dig som användare rekommenderar vi att du gör det nu och börjar använda detta praktiska digitala verktyg för skogsägare!

Registrera dig!

De här tipsen hjälper dig att komma igång när du fyller i din skogsdeklaration
Artikel | 5 min

De här tipsen hjälper dig att komma igång när du fyller i din skogsdeklaration

Läs mer
Vanliga frågor om webbtjänsten
Artikel | 2 min

Vanliga frågor om webbtjänsten

Läs mer
Den nya elektroniska skogsdeklarationen är lätt att använda och håller ordning på verifikaten
Artikel | 2 min

Den nya elektroniska skogsdeklarationen är lätt att använda och håller ordning på verifikaten

Läs mer