Käyttäjien toivoma uudistus verkkopalvelussa: Nyt löydät metsänhoitotarjoukset, -sopimukset ja -laskut Sopimukset-osiosta!

UPM Metsä -verkkopalvelu tukee nyt entistä kattavammin metsänomistamista ja metsävarojen hallintaa, kun metsänhoitotarjoukset, metsänhoitosopimukset ja metsänhoitolaskut täydentävät verkkopalvelun sähköistä arkistoa.

Uutta verkkopalvelussa: sähköiset metsänhoitodokumentit

Käyttäjäpalautteella on todellista vaikutusta siihen, minkälaiseksi kaikkien metsänomistajien käytössä oleva maksuton digityökalu UPM Metsä -verkkopalvelu muodostuu.

Verkkopalvelun uusin ominaisuus on myös vastaus käyttäjien toiveisiin: jatkossa löydät metsänhoitotarjoukset, metsänhoitosopimukset ja metsänhoitolaskut pdf-tiedostoina Sopimukset-osiosta. Uudistus tekee metsätalouden hallinnastasi entistä helpompaa, sillä löydät yhdestä paikasta sekä puukauppaan että metsänhoitoon liittyvät dokumenttisi. Tämä suoraviivaistaa myös metsäyhtymien metsäasioiden hoitoa, kun kaikilla omistajilla on helppo pääsy metsää koskeviin dokumentteihin.  

Sähköinen arkisto on odotettu lisäetu, eikä se suinkaan syrjäytä jo olemassa olevia tuttuja käytäntöjä liittyen metsänhoitodokumenttien toimittamiseen. Saat jatkossakin metsänhoitolaskut toimitettuna haluamallasi tavalla sähköpostiin, kirjeitse tai e-laskuna verkkopankkiisi.

 

Metsänhoitodokumentit siirtyvät verkkopalveluun automaattisesti

Uudistus ei edellytä minkäänlaisia toimenpiteitä verkkopalvelun käyttäjältä, sillä sähköinen arkisto täydentyy automaattisesti alkaen vuonna 2021 tehdyistä metsänhoitotarjouksista ja -sopimuksista. Metsänhoitolaskut tulevat näkyviin tätäkin pidemmältä ajalta.

Dokumentit avautuvat vasemman reunan plussaa klikkaamalla. Vihreästä painikkeesta saat avattua pdf-tiedoston.

Tutustu uudistettuun Sopimukset-osioon!

Jos et ole vielä luonut tunnuksia verkkopalveluun, luo ne nyt ja ota käyttöösi tämä metsänomistajan mainio digityökalu!

Tutustu verkkopalveluun ja luo tunnukset!

Kesätyöhaku on alkanut - tartu tilaisuuteen!
Artikkeli | 1 min

Kesätyöhaku on alkanut - tartu tilaisuuteen!

Lue lisää
Pitkäjänteisyyttä kannattaa vaalia metsänhoidossa, Jyri muistuttaa
Artikkeli | 3 min

Pitkäjänteisyyttä kannattaa vaalia metsänhoidossa, Jyri muistuttaa

Lue lisää
UPM valmistaa Suomessa laadukasta koivuvaneria
Artikkeli | 1 min

UPM valmistaa Suomessa laadukasta koivuvaneria

Lue lisää