Skogsärenden sköts smidigt även på sommaren

Sommaren är en bra tid för att ta en närmare titt på den egna skogen och kontrollera hur den mår och växer. Det är ändå ingen fara på taket om du inte hinner besöka skogen. I vår webbtjänst har du nämligen skogen med dig hela tiden. Både vår kundservice och de skogskundansvariga betjänar dig personligt hela sommaren!

För många som bor långt från sin skog är sommaren den tid på året när de hinner besöka sin skog. För andra innebär sommaren äntligen tid att fördjupa sig i den egna skogens figurdata och tillväxtutvecklingsprognoser eller sätta sig in i intressant innehåll som gäller skogen. Och för en del är sommaren den årstid när det är dags att ta tag i röjsågen eller planteringsröret. Oavsett vilka sommarplaner du har så hjälper vi dig i alla ärenden som gäller skogen även under sommaren.

Så här sköter du skogsärenden under sommaren

  • De skogskundansvariga hjälper dig i alla frågor som rör virkeshandel och skogsskötsel. Om din bekanta skogskundansvariga är på semester får du hjälp av vikarien. Det är bara att kontakta den skogskundansvariga även under sommaren!
  • Kundservicen hjälper dig med alla dina skogsrelaterade frågor varje vardag klockan 8–16 även i juli och augusti. Ring 0204 16 5100, skicka ett e-postmeddelande till palvelukeskus@upm.com eller ett chattmeddelande på vår webbplats.
  • Webbtjänsten UPM Skog finns där du finns och hjälper dig att sköta din skogsegendom på ett lönsamt sätt. I webbtjänsten kan du också göra virkesaffären elektroniskt, begära offerter på skogsvårdsarbeten och göra anteckningar för skogsbeskattningen.

 

Webbtjänsten är tillgänglig både i skogen och staden

Webbtjänsten UPM Skog är ett utmärkt verktyg som ger dig viktig information om skogens skick och avkastningsförmåga. Webbtjänsten hjälper dig att få en uppfattning om hur skogsegendomen utvecklas på lång sikt.

På datorn kan du enkelt granska figurerna i skogsfastigheten med hjälp av kartor och diagram, men du kan också utnyttja webbtjänsten i din mobila enhet när du besöker skogen.  Med hjälp av GPS-funktionen ser du din exakta position på figuren, uppgifterna om figuren och åtgärdsförslagen.

Virkesaffärer kan självfallet göras året runt och de kan också göras smidigt i vår webbtjänst. 

Visste du att du enkelt kan uppdatera dina adressuppgifter i webbtjänsten? Om du vill ändra e-postadressen eller telefonnumret i dina egna uppgifter ska du kontakta UPM Skogs kundservice så får du anvisningar om hur du gör ändringen.

 

Gallring – lär dig grunderna
Artikel | 2 min

Gallring – lär dig grunderna

Läs mer
Landskapsplanering
Wiki

Landskapsplanering

Läs mer
Våra skogar växer bra och hejdar klimatförändringen
Blogg | 3 min

Våra skogar växer bra och hejdar klimatförändringen

Läs mer