Metsäasiointi on helppoa myös kesällä

Kesä on oivallista aikaa tutustua omaan metsään tarkemmin ja tarkastella, miten oma metsä voi ja kasvaa. Eikä metsään tarvitse paikan päälle ennättää, sillä verkkopalvelussamme metsäsi kulkee siellä missä sinäkin. Saat meiltä myös henkilökohtaista palvelua koko kesän niin asiakaspalvelusta kuin metsäasiakasvastaavilta!

Moni kaukana metsästään asuva löytää kesällä aikaa käydä metsässään paikan päällä. Toisille kesä tarkoittaa sitä, että on vihdoin aikaa syventyä oman metsän kuviotietoihin ja kasvun kehitysennusteisiin tai paneutua kiinnostaviin metsään liittyviin sisältöihin. Ja toisille kesä tarkoittaa tarttumista raivaussahaan tai pottiputkeen. Olivat kesäsuunnitelmasi mitä vain, me autamme sinua kaikissa metsäisissä asioissasi henkilökohtaisesti myös koko kesän ajan.

Metsäasiointi kesällä

  • Metsäasiakasvastaavat auttavat sinua kaikissa puukauppaan ja metsänhoitamiseen liittyvissä kysymyksissäsi. Jos paikallinen tuttu metsäasiakasvastaavasi lomailee, tuuraaja auttaa kyllä. Ota rohkeasti yhteyttä metsäasiakasvastaavan myös kesällä!
  • Asiakaspalvelusta saat apua kaikkiin metsäisiin kysymyksiisi joka arkipäivä kello 8-16 myös heinä- ja elokuussa. Soita 0204 16 5100, laita sähköpostia palvelukeskus@upm.com tai chat-viesti verkkosivuillamme.
  • UPM Metsä -verkkopalvelu kulkee siellä missä sinäkin ja tarjoaa kättä pidempää metsäomaisuutesi kannattavaan hoitamiseen. Verkkopalvelussa voit myös tehdä sähköiset puukaupat, pyytää tarjouksia metsänhoitotöistä ja tehdä kirjauksia metsäverotusta varten.
  • Verkkosivuiltamme löydät rutkasti metsäaiheista asiantuntijasisältöä. Artikkelit, podcastit ja webinaaritallenteet puukaupasta, metsänhoidosta ja metsänomistamisesta sammuttavat tiedonjanosi ja saavat aikasi kulumaan kuin siivillä.

 

Verkkopalvelu kulkee mukanasi metsässä ja kaupungissa

UPM Metsä -verkkopalvelu on oiva työkalu, jonka avulla saat tärkeää tietoa metsäsi hyvinvoinnista ja tuottokyvystä. Verkkopalvelu auttaa sinua hahmottamaan metsäomaisuuden kehittymistä pitkällä aikavälillä.

Metsätilan kuvioiden tarkastelu onnistuu näyttävien karttojen ja kuvaajien avulla helposti tietokoneelta, mutta voit hyödyntää verkkopalvelua mobiililaitteessasi myös metsäkäynnilläsi. GPS-toiminnon avulla näet kuviolta tarkan sijaintisi, sen tiedot ja toimenpide-ehdotukset.

Puukauppa käy luonnollisesti ympäri vuoden, ja halutessasi voit tehdä puukaupat myös verkkopalvelussamme. 

Tiesitkö, että voit päivittää osoitetietosi helposti verkkopalvelussa? Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron omiin tietoihisi, ota yhteyttä UPM Metsä asiakaspalveluun ja saat ohjeet niiden muuttamiseen.

Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde
Artikkeli | 9 min

Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde

Lue lisää
UPM:n metsät ovat keskimääräistä monimuotoisempia
Artikkeli | 8 min

UPM:n metsät ovat keskimääräistä monimuotoisempia

Lue lisää
Taimikonhoito on tuottoisa sijoitus
Blogi | 4 min

Taimikonhoito on tuottoisa sijoitus

Lue lisää