Vero2018 i Helsingfors 13.3. - 14.3.2018

Skattebetalarnas centralförbund arrangerar evenemanget Vero2018 den 13 - 14 mars 2018.

13.3. 09:00 - 14.3. 18:00

Årets största evenemang för ekonomi och skatt äger rum på tisdag och onsdag i Marina Congress Center på Skatudden i Helsingfors.

Mässan, som nu ordnas för 21:a gången, fokuserar i år på den personliga ekonomin och den egna plånboken. På Vero2018 får du veta var du kan få säkerhet och avkastning för dina besparingar och vilket investeringsobjekt som skulle passa just dig.

Förutom investeringar och besparingar bjuder skatteevenemanget på en heltäckande översikt över löntagarens, pensionärens, företagarens och hushållens beskattning. Inom beskattningen sker hela tiden förändringar som är bra att känna till. Hur sköter du skogsbrukets generationsväxling på ett jämlikt sätt? Vilket är det enklaste sättet att äga skog? En anslutning till samfällda skogar är ett smart sätt för ägarbyte. Då splittras inte skogsegendomen och skogen sköts av experter. 

Under infoblänkarna får du veta mer (på finska):

Sal C, 13.3.2018, 11.00-11.30 Ett mycket enkelt sätt att äga skog - Bli delägare. Skogsandelarna överförs också smidigt från en generation till följande. UPM Samfällda skogar, Heikki Kalvila, chef för juridiska tjänster, UPM Skogsägartjänster

Sal C, 14.3.2018, 12.30-13.00 Ett mycket enkelt sätt att äga skog - Bli delägare. Skogsandelarna överförs också smidigt från en generation till följande. UPM Samfällda skogar, Heikki Kalvila, chef för juridiska tjänster, UPM Skogsägartjänster

På vår mässavdelning kan du med hjälp av din fastighetsbeteckning beställa en avgiftsfri kalkyl över vad det skulle innebära att ansluta din skogsegendom till UPM Samfällda skogar. I kalkylen ingår en uppskattning av antalet andelar i samfälld skog som din skogsegendom motsvarar samt den förväntade årliga avkastningen.

Visste du att du kan sköta dina skogsärenden även på andra orter än det ställe där din skog finns? På UPM huvudstadsregionens skogsservicekontor i Helsingfors hjälper vi dig i alla skogsärenden. Vi hjälper dig att sköta skogsegendomen på ett lönsamt sätt, i enlighet med dina egna målsättningar.

Kom och träffa våra experter på mässan!

13.3. 09:00 - 14.3. 18:00
Marina Congress Center, Helsinki