12 syytä miksi kannattaa hoitaa metsäasiasi kanssamme

Metsä tuottaa ja voi hyvin, kun sitä hoitaa ajallaan. Me lupaamme pitää huolta metsästäsi ja sinusta. Saat parhaat palvelut, edut ja metsänomistamisen vaihtoehdot. Metsäammattilaisemme auttavat sinua kaikissa metsäasioissa ja asiointi on helppoa.

Tässä 12 hyvää syytä asioida kanssamme

 1. Sinä päätät. Kuuntelemme sinua, tutustumme metsääsi ja teemme sinulle selkeät toimenpide-ehdotukset, joiden pohjalta sinun on helppo tehdä päätöksiä.

 2. Vankka asiantuntemus. Meillä on yli vuosisadan kokemus metsänhoidosta omissa ja asiakkaidemme metsissä. Saat käyttöösi kaiken osaamisemme. Huolehdimme, että metsäsi voi hyvin ja tuottaa parhaalla mahdollisella tavalla. 

 3. Kaikki palvelut saman katon alta. Saat meiltä kaikki metsähoitopalvelut. Kattava palveluvalikoimamme tekee metsänomistamisesta helppoa. Apua voit saada aina käytännön metsätöistä laki- ja veroasioihin kaikkiin metsänomistamisen vaiheisiin.

 4. Kilpailukykyiset hinnat. Tutkimuksen mukaan asiakkaidemme mielestä vahvuuksiamme ovat puun ja metsänhoitotöiden hinta sekä palkitsemisjärjestelmä*.

 5.  Sinulle räätälöity. Räätälöimme sinulle juuri sellaisen palvelupaketin kuin haluat. Voit halutessasi tehdä metsätöitä myös itse tai voimme hoitaa metsääsi ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin saat ajantasaisen metsäsuunnitelman pohjalta vuosittain ehdotuksen toteutettavista töistä ja huolehdimme kaikista käytännön toimista puolestasi.

 6. Helposti saatavilla. Yli 200 metsäasiakasvastaavaamme 120 toimipisteessä eri puolilla toiminta-aluettamme palvelevat sinua. He tuntevat paikalliset olosuhteet ja huolehtivat metsäsi hyvinvoinnista ja tuotosta, vaikka asuisit kaukana metsästäsi.

 7. Henkilökohtaista palvelua. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti tai sähköisesti siellä, missä haluat. Voit asioida lähimmällä toimistolla, vaikka metsäsi sijaitsee muualla. Tavoitat meidät puhelimitse, chatilla ja sähköpostilla kuutena päivänä viikossa.

 8. Kattavat sähköiset palvelut. Voit hoitaa metsäasioitasi verkossa silloin, kun sinulle sopii. Kirjautuneena käyttäjänä voit esimerkiksi tehdä puukauppaa verkossa, tilata metsänhoitotöitä, tarkastella metsäomaisuuttasi ja seurata sopimustesi tilaa ja etenemistä.

 9. Laadukkaat taimet. Asiakkaanamme voit saada laadukkaita taimia UPM Joroisten taimitarhaltamme. Taimillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Voit helposti sopia metsänuudistamisesta ja tilata taimet puukaupan yhteydessä.

 10. Kumppanuusasiakkaille etuja. Tarjoamme Kasvu-kumppanuusasiakkaillemme esimerkiksi hinnantarkistusedun, bonusta sekä menekkitakuun. Kysy UPM Kasvu -kumppanuudesta!

 11. Turvallisuus ja laatu ovat meille ykkösasioita. Seuraamme niiden toteutumista jatkuvasti kirjaamalla havainnot ja korjaamalla puutteet. Seuraamme työmme jälkeä myös erilaisin laatumittauksin ja kehitämme toimintaamme niiden pohjalta.

 12. Vastuullisuus. UPM on yksi maailman vastuullisimmista yrityksistä. Kaikki omat metsämme ovat sertifioituja. Kestävällä metsänhoidolla varmistamme myös ilmaston, ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

 

*Taloustutkimus 6/2019: Metsänomistajien odotukset ja tarpeet

 

 

Tutustu tarkemmin puukauppaan ja metsäpalveluihin

Monipuolisesti mukanasi kasvun kaikissa vaiheissa.
Metsäpalvelut

Monipuolisesti mukanasi kasvun kaikissa vaiheissa.

Lue lisää
Tee puukauppa
KOKOELMA

Tee puukauppa

Lue lisää
Haaveiletko tammimetsästä? Lue vinkit istutukseen ja hoitoon
Artikkeli | 6 min

Haaveiletko tammimetsästä? Lue vinkit istutukseen ja hoitoon

Lue lisää
Uusi taimien istutussuositus lisää metsiin lehtipuuta
Artikkeli | 1 min

Uusi taimien istutussuositus lisää metsiin lehtipuuta

Lue lisää
Mitä metsä tuottaa?
Artikkeli | 3 min

Mitä metsä tuottaa?

Lue lisää