UPMMetsä

11 syytä miksi kannattaa hoitaa metsäasiasi kanssamme

Pysyäkseen elinvoimaisena ja tuottavana metsää on hoidettava säännöllisesti ja ajallaan sen kierron eri vaiheissa. Metsäammattilaisiltamme saat parhaat neuvot ja palvelut metsäsi hoidon ja hallinnan kaikkiin vaiheisiin vaivattomasti. Asiointi kanssamme kannattaa ja on helppoa.

11 syytä miksi kannattaa hoitaa metsäasiasi kanssamme

Tässä 11 hyvää syytä asioida kanssamme

 1. Sinun ei tarvitse olla metsäammattilainen. Kuuntelemme sinua, tutustumme metsääsi ja teemme sinulle selkeät toimenpide-ehdotukset, joiden pohjalta sinun on helppo tehdä päätöksiä.
 2. Tavoitat meidät helposti. Palvelemme paikallisesti. 170 metsäasiakasvastaavaamme 120 toimipisteessä eri puolilla toiminta-aluettamme huolehtivat metsäasioistasi. Metsäasiakasvastaava on kumppanisi, jonka kanssa voit keskustella metsäsi hoitoon ja hallintaan liittyvistä tavoitteista ja toiveista sekä sopia kaikista metsääsi koskevista asioista.
 3. Paikallinen henkilöstömme tuntee paikalliset olosuhteet, mistä sinä hyödyt asioidessasi kanssamme. He toimivat myös paikallisina asiantuntijoina, jos asut kaukana metsäsi sijaintipaikkakunnasta ja olet valinnut asiointipaikaksesi toimistomme asuinpaikkakunnallasi.
 4. Räätälöimme palvelukokonaisuuden tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti. Vaivattominta sinulle on tehdä kanssamme sopimus metsäsi hoidosta ”avaimet käteen -periaatteella”, mikä tarkoittaa sitä, että asiantuntijamme tekevät ajantasaisen metsäsuunnitelmasi pohjalta vuosittain ehdotuksen toteutettavista töistä. Lopullinen suunnitelma ja sopimus toteutuksesta syntyvät yhdessä metsäasiakasvastaavasi kanssa.
 5. Metsäasiakasvastaavamme tukena ja apuna ovat metsä-, ja ympäristöasiantuntijamme sekä kaikki muut asiantuntijamme yhtä lailla kuin metsurimme ja yrittäjämme henkilöstöineen. He kaikki ovat sitoutuneet hoitamaan metsääsi niin hyvin, että se pysyy elinvoimaisena ja tuottaa sinulle monipuolista hyötyä ja iloa.
 6. Ammattilaistemme yhtiön metsien hoidosta hankkima kokemus ja osaaminen ovat 100-prosenttisesti käytössäsi. Kehitämme palvelujamme ja menetelmiämme uusimman tiedon pohjalta ja hoidamme myös sinun metsääsi taloudellisesti mahdollisimman tehokkaasti ja järkevästi.
 7. Turvallisuus ja laatu ovat meille ykkösasioita. Seuraamme niiden toteutumista jatkuvasti kirjaamalla havainnot ja korjaamalla puutteet. Työmme jälkeä seuraamme säännöllisesti myös erilaisin laatumittauksin ja kehitämme toimintaamme niiden pohjalta.
 8. Metsän uudistamisesta samoin kuin taimikonhoidosta on kätevintä sopia jo puukauppasopimuksen teon yhteydessä. Selkeä suunnitelma helpottaa omien töidesi järjestelyä ja jos et ehdi tekemään kaikkea itse, metsurimme ja yrittäjämme tekevät työt puolestasi laadukkaasti. He ovat ammattilaisia, tuntevat vaatimuksemme ja toimivat vastuullisesti. Heille on kunnia-asia hoitaa metsääsi kuin omaansa.
 9. Jos haluat huolehtia itse metsäsi uudistamisesta puukauppojen jälkeen, metsäasiakasvastaavamme neuvoo mielellään uudistusmenetelmän, maanmuokkaustavan ja puulajin valinnassa. Hänen kauttaan voit tilata myös Joroisten taimitarhamme tai valittujen yhteistyökumppaneidemme kasvattamat laatutaimet.
 10. Metsäsi sertifiointi, yhteydenpito viranomaisiin, metsäveroilmoitus ja metsänomistamisen eri vaiheisiin liittyvät lakiasiaintuntemusta vaativat toimeksiannot hoituvat kanssamme vaivattomasti, kun keskustelet niistä metsäasiakasvastaavasi kanssa
 11. Sähköinen asiointi on nykypäivää ja ehkä sinulle luonteva tapa hoitaa asioita. Se onnistuu kirjautumalla ”Minun metsäni” -palveluumme. Ja vaikka hoitaisitkin asioitasi sähköisesti, oma metsäasiakasvastaavasi on se henkilö, joka huolehtii, että kaikki asiasi hoituvat sovitulla tavalla, ja pitää sinut ajan tasalla metsäsi asioista.