UPMMetsä

Mitä, miksi ja kenelle? Esittelyssä UPM Metsän sähköiset palvelut

Missä näen metsäsuunnitelmani verkossa? Mikä on metsäni arvo? Voinko tehdä älypuhelimella puukaupan tarjouspyynnön? Lue, mitä sähköisiä palveluita tarjoamme.

Mitä, miksi ja kenelle? Esittelyssä UPM Metsän sähköiset palvelut

Voit hoitaa metsäasioitasi helposti verkossa silloin kun sinulle parhaiten sopiin. Oletpa sitten tuore metsänomistaja tai konkari, meiltä löytyy sinulle sopiva sähköinen palvelu. Lue esittelyt.

UPM Metsä -sovellus ja metsänarvolaskuri

  • Mikä? Lataa ilmaiseksi älypuhelimeesi UPM Metsä -sovellus. Syötä sovellukseen kiinteistötunnuksesi ja saat muutamassa sekunnissa arvion metsäsi arvosta ja tarvittavista toimenpiteistä. Metsänarvolaskuri on sovelluksen verkkoversio.
  • Ominaisuudet? Näet suuntaa antavan arvion metsän arvosta euroissa, toimenpide-ehdotukset ja kuviotiedot. Karttatasoina ovat peruskartta, maastokartta ja ilmakuva. Voit tehdä myös yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä tai keskustella chatin kautta. Sovelluksesta on myös suora pääsy UPM Metsä -verkkopalveluun. Voit liikkua mobiilisovelluksen avulla metsätilallasi. Näet kuvion rajat ja toimenpide-ehdotukset ja paikat, joihin niitä ehdotetaan.
  • Mistä tiedot? Metsäkeskuksen avoin metsävaratieto metsään.fi-aineistosta tai Luonnonvarakeskuksen julkinen aineisto.
  • Kenelle? Kaikille metsänomistajille, erityisesti uusille ja aloitteleville.

Siirry UPM Metsä -sovellukseen

Siirry metsänarvolaskuriin

UPM Metsä -verkkopalvelu

  • Mikä? Rekisteröidy UPM Metsä -verkkopalvelun käyttäjäksi, ja saat käyttöösi laajimmat sähköiset palvelut metsävarallisuuden hoitamiseen. Voit esimerkiksi tehdä puukauppaa ja tarkastella metsäsuunnitelmaasi verkossa ympäri vuorokauden.
  • Ominaisuudet? Tee tarjouspyyntöjä, puukauppaa ja tilaa metsänhoitotöitä. Sähköisestä metsäsuunnitelmastasi näet metsäsi yleistilan sekä ehdotetut hakkuu- ja metsänhoitotyöt sekä metsäsi kehityksen. Lisäksi sopimusarkisto on aina saatavillasi ja voit seurata sopimustesi tilaa. Saat myös viestejä puukaupan etenemisestä.
  • Mistä tiedot? UPM Metsän tietojärjestelmän metsävaratieto. 
  • Kenelle? UPM Metsän asiakkaille ja kumppanuusasiakkaille. Uusille asiakkaille.

Siirry UPM Metsä -verkkopalveluun

Pääset helposti alkuun

Kotipesänä kaikille sähköisille palveluillemme toimii www.upmmetsa.fi -sivusto, jolla parhaillaan olet. Täältä löydät yhteystietomme, videoita, artikkeleita ja tietoa puukaupasta ja palveluistamme. Lisäksi pääset sen kautta myös sähköisiin palveluihimme.