UPM Metsä lupaa hyvää

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ​ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille.

 

UPM Metsä lukuina

n. 500

omaa henkilöstöä

yli 20 000

puukauppaa vuodessa

yli 2000 työllistettyä henkilöä

300 yrittäjän verkostossa

522 000 ha

omia metsiä

yli 10% parempi hiilensidonta

omissa metsissä kuin keskimäärin metsissä Suomessa

43 538 suojeltua elinympäristöä

yhtiön omissa metsissä

yli 20 miljoonaa

istutettua puuta vuosittain

 

 

Palvelumme kestävään metsänhoitoon

Ilmastopositiivinen metsähoito, kuten oikea-aikaiset harvennukset ja metsän uudistaminen, tuovat puukauppatuloa ja varmistavat metsien hyvinvoinnin. Puukaupoissa huolehdimme ostajana kaikista puukaupan työvaiheista, jolloin puun myynti on sinulle vaivatonta. Suosimme lähipuuta ja ostamme kaikkia puutavaralajeja. Ajallaan hoidettu metsä ehkäisee metsätuhoja ja pitää metsäsi elinvoimaisena, monimuotoisena ja tehokkaana hiilinieluna muuttuvassa ilmastossa. Varmistamme metsällesi parhaan kasvun ja tuoton.

Lue lisää puukaupoista  Lue lisää metsänhoidosta

 

UPM Kasvu -kumppanuus

Haluamme auttaa metsänomistajia menestymään metsäomaisuutensa hoitamisessa suunnitelmallisesti ja vastuullisesti, kohti jokaisen yksilöllisiä tavoitteita. Kumppanuus on pitkäjänteistä yhteistyötä ja palkitsee suunnitelmallisen metsänhoidon: kun metsäsi voi hyvin, kaikki voittavat – sinä, metsäsi ja ympäristö. UPM Kasvu -kumppanuus on sinun ja metsäsi etuohjelma, joka lupaa parasta kasvutuottoa metsäomaisuudellesi ja vastuullisesti hoidetun metsän. Tutustu etutasoihin, bonuksiin ja muihin monipuolisiin kumppanuusetuihin.

Lue lisää kumppanuudesta


Kestävää tulevaisuutta rakentamassa

Me UPM:llä uskomme, että kestävää tulevaisuutta rakennetaan vastuullisen metsien käytön avulla yhdessä metsänomistajien ja muiden sidosryhmiemme kanssa. UPM Forest Action -metsävastuullisuusohjelman avulla maksimoimme metsätaloutemme positiivisen vaikutuksen näillä viidellä osa-alueella: ilmasto, luonnon monimuotoisuus, vesi, maaperä ja yhteiskuntavastuu. Osana tätä ohjelmaa olemme tuoneet muun muassa metsänomistajien käyttöön metsien monimuotoisuusmittarit UPM Metsä -verkkopalveluun.

Lue lisää

 

Turvallisuus

Haluamme, että jokainen työpäivä on turvallinen, ja tavoitteenamme on nollaraja vakavien onnettomuuksien suhteen. Toimintatapoihimme kuuluu jatkuva kehittäminen ja tehokas riskienhallinta. 

Myös asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kun metsässäsi tehdään metsänhoitotöitä, olet tervetullut seuraamaan niiden toteutusta. Metsään ei kuitenkaan kannata mennä suin päin. Turvallisuus on metsätyömaalla erittäin tärkeää.

Tutustu turvallisuusohjeisiin  Katso ohjevideo

 

 

UPM on oiva yhteistyökumppani kaikissa metsänhoitoon liittyvissä asioissa.
Platina-kumppani

 

Etkö löytänyt hakemaasi henkilöä tai paikkakuntaa? Ota yhteys asiakaspalveluumme 0204 16 5100 tai palvelukeskus@upm.com.

 

Asiakaspalvelu 0204 16 5100 arkisin klo 8–16

UPM:n muut yhteystiedot

Anna palautetta

Metsävaihde 0204 16 121 avoinna ma-pe 7.45-17

* Soittajahinta 0204-alkuisiin yritysnumeroihin on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).

 

Uutiset

Verkkopalvelun uudet mittarit antavat kattavan kuvan metsän hoitotilanteesta
Uutiset | 5 min

Verkkopalvelun uudet mittarit antavat kattavan kuvan metsän hoitotilanteesta

Lue lisää
Mitä EU:n metsäkatoasetus tarkoittaa puunhankinnassa?
Uutiset | 1 min

Mitä EU:n metsäkatoasetus tarkoittaa puunhankinnassa?

Lue lisää
UPM Metsällä onnistunut kulotus Muuramessa
Uutiset | 3 min

UPM Metsällä onnistunut kulotus Muuramessa

Lue lisää