Saat rahanarvoisia etuja kumppanuudesta

Kumppanina saat rahanarvoista hyötyä puukauppojesi yhteydessä sekä muita merkittäviä kumppanuusetuja käyttöösi.

UPM Kasvu -kumppanuuden neljä etutasoa

UPM Kasvu -kumppanuuden neljä etutasoa ovat: Kasvu, Hopea, Kulta ja Platina.

 

Mitä enemmän asioit, sitä enemmän etuja saat!

Kasvu-kumppanina kerrytät bonuksia puukaupoista Kasvu-kumppanuuden etutasosi mukaisesti. Voit käyttää saamasi bonukset alennuksena metsänhoitotöihin, kuten maanmuokkaukseen, taimien istutukseen tai lannoitukseen*.

Lisäksi tarkistamme puukauppojesi yksikköhinnat vastaamaan vastaavien puukauppojen markkinahintoja samalla alueella. Tämä takaa puukaupallesi markkinahinnan kaikissa puumarkkinatilanteissa, eikä parhaan puun hinnan odottaminen ole enää merkityksellistä. Tarjoamme kumppaneillemme myös mahdollisuuden ennakkorahoitukseen UPM Puukaupan rahoituspalvelun avulla.

*UPM Metsältä ostetuista materiaaleista maksettava minimiveloitus on 20 euroa + alv. Tämän summan ylittävältä osalta laskun voit maksaa kertyneillä bonuksilla.

 

Kestävää kasvua ja paras tuotto metsästä

Kasvu-kumppanina saat henkilökohtaisen, sinulle nimetyn metsäasiakasvastaavan, joka auttaa sinua pitämään suunnitelmallisesti huolta metsäomaisuudestasi.

Metsäasiakasvastaavasi laatii sinulle tavoitteidesi mukaisen vuosisuunnitelman metsäsi hoitamiseen ja varmistaa, että saat metsästäsi parhaan kasvutuoton. Sähköinen, automaattisesti päivittyvä metsäsuunnitelmasi sisältää aina ajantasaiset kuviotiedot ja voit tarkastella niitä vaivattomasti UPM Metsä -verkkopalvelusta.

Tarjoamme Kasvu-kumppaneillemme asiantuntijatietoa metsänomistamisesta ja -hoitamisesta myös kutsuvierastilaisuuksien, tapahtumien, seminaarien ja verkkoluentojen merkeissä. Metsävarallisuutesi omistusjärjestelyt ja arviot saat lakiasiantuntijaverkostomme kautta.

 
 
 
Metsänjalostus – hyvinvoivaa puuta ja parempaa tuottoa
Artikkeli | 4 min

Metsänjalostus – hyvinvoivaa puuta ja parempaa tuottoa

Lue lisää
Miksi ryhtyä UPM Kumppaniksi?
Artikkeli | 1 min

Miksi ryhtyä UPM Kumppaniksi?

Lue lisää
Oletko valmis kumppaniksi?
Artikkeli | 1 min

Oletko valmis kumppaniksi?

Lue lisää