Alueiden puumarkkinakatsaukset on päivitetty

Uutinen 4.12.2023 15.48 EET

UPM Kasvu -kumppaneille on tarjolla loistavia etuja avohintaikkunan auettua joulukuun alussa. Kaikkien aluepäälliköt kannustavat metsänomistajia hyödyntämään etuja ja keskustelemaan metsänhoitotarpeista oman metsäasiakasvastaavan kanssa.

UPM Kasvu -kumppanuusasiakkaiden avohintakauden alku on hyvä aika tehdä puukauppaa

Puukaupassa on ollut maltillisen odottava tunnelma kaikilla alueilla vilkkaan alkuvuoden jälkeen. “Loppuvuosi on ollut perinteiseen tapaan rauhallisempaa pystykaupan aikaa, mutta ensi vuoden hankintakaupoista on sovittu ilahduttavan ahkerasti”, kertoo läntisen alueen päällikkö Rauli Karppinen. Puukaupan odotetaan vilkastuvan UPM Metsän Hopea-, Kulta- ja Platina-kumppanuusasiakkaiden avohintaikkunan auetessa.

Aluepäälliköt korostavat, että etenkin sulan maan harvennuksista on hyvä kysyntä, mikä näkyy myös joulukuun alussa alkavassa kampanjassa. Joulu-helmikuussa tehdyille yli 200 m3 sulan maan harvennuskaupoille myönnetään kumppanuusbonus tuplana. Lisäksi kaikkien harvennuskauppojen hinnantarkistusetua on parannettu 10 %:sta 20 %:iin. Nyt onkin loistava hetki ottaa harvennustarpeet keskusteluun oman metsäasiakasvastaavan kanssa ja hyödyntää loistavat kampanjaedut.

Tarkemmat aluekohtaiset puumarkkinakatsaukset pääset lukemaan puumarkkinasivuiltamme.

Tutustu alueesi puumarkkinatilanteeseen