Tuplasimme bonuksen ja paransimme puukaupan
hinnoitteluetua

 

UPM Kasvu -kumppanuus kannattaa. Kumppanina tuplaat nyt bonuksen ja saat paremman hinnoitteluedun harvennuskohteille – sovi huolettomat puukaupat. 

Kampanjaedut ovat voimassa 1.12.2023–29.2.2024 välillä sovittuihin harvennuskohteisiin* uusille ja nykyisille UPM Kasvu -kumppaneille. UPM Kasvu -kumppanuus on metsänomistajien etuohjelma, joka lupaa kestävää kasvua ja parhaan tuoton metsäomaisuudellesi.

Ryhdy kumppaniksi ja tee puukaupat

 Ota yhteyttä alueesi metsäasiakasvastaavaan

 


 

Näin paljon bonusta voit saada, kun teet puukaupat nyt!

Etutaso Asiointi 5 vuoden aikana Bonus normaalisti Bonus 1.12.2023-29.2.2024
Kasvu < 20 000€ - -
Hopea yli 20 000 € 1,0 € / m3 2,0 € / m3
Kulta yli 100 000 € 1,5 € / m3 3,0 € / m3
Platina yli 300 000 € 1,8 € / m3 3,6 € / m3
 

Kampanjan ehdot

Tuplabonus: tuplabonus maksetaan 1.12.2023–29.2.2024 välillä sovittuihin sulan maan aikaan tehtäviin harvennus ja ensiharvennuskohteisiin. Etu astuu voimaan, kun metsänhakkuusopimus on kooltaan vähintään 200m3. Kohteet tulee olla saman asiakkaan omistuksessa ja saman kunnan alueella olevia  kuvioita.

Hinnoitteluetu: puukauppojen hinnoitteluetu on kampanjan ajan 20 % (norm. 10 %). Eli voit saada kampanjan aikana 1.12.2023–29.2.2024 sovittuihin puukauppoihin paremman hyvityksen, jos hinnat lähtevät nousuun puumarkkinoilla. Hinnoitteluetu on voimassa kaikkiin ensiharvennuksiin ja harvennuksiin (kesä- talvi- ja kelirikkoharvennukset).

Molemmat kampanjaedut koskevat hopea- kulta- ja platinakumppaneiden tekemiä metsänhakkuusopimuksia.

 
 

Harvennus tehtiin suunnitelman mukaisesti ja huolellisesti.
Hopea-kumppani

 


Kumppanuus perustuu luottamukselle

UPM Kasvu -kumppanuusohjelma on luotu, jotta metsänomistajien on helpompaa yhdistää metsän hyvinvoinnista huolehtiminen ja metsän hyvä tuotto. Kumppanuusasiakkaiden metsiä hoidetaan suunnitelmallisesti ja vastuullisesti kohti metsänomistajan henkilökohtaisia tavoitteita ja metsänomistajia palkitaan lukuisin kumppanuuseduin. 

Tutustu kumppanuuteen

 


UPM Metsä -verkkopalvelu

UPM Metsä -verkkopalvelusta näet kätevästi sinulle ehdotetut ajankohtaiset hakkuu- ja metsänhoitotyöt ja voit tehdä niistä tarjouspyyntöjä. Verkkopalvelusta kannattaakin käydä kurkkaamassa, millaisia harvennustarpeista metsässäsi on. Luo tunnukset tai kirjaudu verkkopalveluun!

Pyydä tarjous verkkopalvelussa

 


Harventaminen pitää metsäsi hyvinvoivana

Harventamisen ansiosta metsä saa lisää valoa ja tilaa kasvaa elinvoimaiseksi, mikä saa puut järeytymään laadukkaiksi tukkipuiksi. Elinvoimainen metsä on vastustuskykyisempi ilmastonmuutoksen tuomia muutoksia vastaan ja järeät tukkipuut takaavat hyvät puukauppatulot metsänomistajalle.

Mistä tiedän, milloin metsää kannattaa harventaa?

 

 

Etkö löytänyt hakemaasi henkilöä tai paikkakuntaa? Ota yhteys asiakaspalveluumme 0204 16 5100 tai palvelukeskus@upm.com.