UPMMetsä

Puumarkkina ja puun hinta

Puumarkkinakatsaus kertoo viimeisimmät kuulumiset tämän hetken puumarkkinasta ja puukaupasta. Millainen on UPM:n tämän hetken puuntarve ja mitkä puulajit eri puolilla Suomea kiinnostavat. Metsäteollisuus ry:n puun hinta -tilasto kertoo edellisen viikon keskimääräiset puun hinnat.

Puumarkkina ja puun hinta

Puumarkkinakatsaus 

Puukauppa jatkuu vilkkaana

Puumarkkinoiden hyvä vire jatkuu. Metsänomistajille se tarkoittaa mukavia puukauppoja: metsätalouden tuotteilla on yleisesti kysyntää ja markkinoilla vallitsee vahva ja vakaa puunhintataso.

  • Ostamme kaikenlaisia kohteita hyvään markkinahintaan. Nyt on kysyntää kaikille puutavaralajeille. Ostamme leimikoita erityisesti ensi kevään ja kesän tarpeisiin, mutta rajoitetusti on mahdollista sopia myös talvikorjuukohteista vielä tämän talven korjuuohjelmaan.
  • Nyt on aika suunnitella ensi vuoden metsänhoitotyöt. Talvella kannattaa suunnitella ajankohtaiset metsänhoitotyöt, jotta ne voidaan lisätä työohjelmiin. Ota yhteyttä ja hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaitoa. Oikea-aikaiset taimikonhoitotyöt ovat edulliset toteuttaa ja niillä varmistat metsäsi parhaan kasvutuoton.
  • Hinnantarkistusetu alkoi! Tarjoamme kumppanuusasiakkaillemme parhaat edut. Hinnantarkistusetu takaa kumppaneillemme hyvityksen, jos hinnat puumarkkinoilla nousevat. Hinnantarkistusedun piiriin kuuluvien kauppojen teko alkoi taas joulukuun alussa.  Lisäksi triplasimme kumppaneille kertyvät puukauppabonukset.
  • Puukauppaa verkossa! Kumppanuusasiakkaillamme on mahdollisuus tehdä puukauppaa vaivattomasti verkossa – silloin, kun se omaan aikatauluun joustavimmin sopii.

Tee puukauppa verkossa 

 

 

Paljonko puusta maksetaan tänään?

 

Kantohinnat hakkuutavoittain 

kantohinnat-viikko11.png

Lähde: Metsäteollisuus ry

Puukauppatilastossa julkaistaan Metsäteollisuus ry:n jäsenyritysten tekemien ostojen puun hinnat hakkuutavoittain ja puutavaralajeittain.

Askarruttaako puun hinta?

Puun hinta sovitaan kauppakohtaisesti.  Kysy oma tarjouksesi metsäasiakasvastaavaltasi!

 
 

Lue lisää alueellisesta tilanteesta

 

Tutustu myös