Saat metsästäsi tuloa kahdella tavalla. Ensinnäkin hyvinvoiva metsä tuottaa säännöllistä puukauppatuloa. Kun sitten sijoitat kertyneen metsärahan viisaasti, saat sille vielä lisää tuottoa.

Harvenna ja hajauta – laita puukaupparahat tuottamaan!

Me ostamme puuta eli tarjoamme sinulle kannattavaa puukauppatuloa. Lisäksi autamme sinua metsänhoidossa ja siten saavuttamaan parhaan tuoton metsästäsi. Yhteistyökumppanimme Nordnet puolestaan auttaa siinä, kuinka voit saada puukaupasta kertyneen metsärahan tuottamaan juuri sinulle sopivalla tavalla.

Huolehdi siitä, että metsäsi säilyy tuottokykyisenä jatkuvasti. Palauta siis aina osa puukauppatulostasi metsään eli huolehdi tarvittavista metsänhoitotoimenpiteistä oikea-aikaisesti. Hoitokulujen jälkeen yli puolella metsänomistajista jää puukauppatulosta kuitenkin säästöön yli 30 %*.

Säästöön jääneen varallisuuden voit sijoittaa omien tuottotavoitteidesi ja riskinottohalusi mukaisesti. Sijoittamiseen tarvitset luotettavan kumppanin.  Nordnet tarjoaa sinulle digitaalista neuvontaa ja laajan valikoiman erilaisia sijoitusvaihtoehtoja, joista valitset helposti itsellesi sopivimmat. Onhan jokainen metsänomistaja erilainen – myös sijoittajana.

* Metsänomistaja sijoittajana. Taloustutkimus 2/2018.

 
 

Kuinka hyödyn palvelusta?

Saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua
Nordnetin sijoitusasiantuntijat ovat puhelinsoiton päässä. UPM Metsän asiakkaana saat Nordnetin sijoitusasiantuntijoilta henkilökohtaista palvelua. Soita Nordnetiin numeroon 09 6817 8460 varataksesi puhelinajan. Odotusaika on keskimäärin vain 12 sekuntia.

Nordnet Indeksirahastot hyvä perusta pitkäjänteisen säästäjän ja sijoittajan salkkuun
Nordnet Indeksirahastojen Maailma, USA, Eurooppa ja Kehittyvät Markkinat avulla voit hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman edullisin kuluin. Helppo ja kustannustehokas vaihtoehto kenen tahansa säästäjän salkkuun. Rahastoihin voi tehdä kertasijoituksen tai aktivoida kuukausisäästösopimuksen.  

Lue lisää 


Sinulle sopivia rahastoja muutamalla klikkauksella
Digitaalinen sijoitusneuvonta auttaa sinua rakentamaan henkilökohtaisen rahastosalkun pitkäjänteistä säästämistä varten perustuen omiin valintoihisi.


Kasvatat osaamistasi
Nordnetin kanavissa voit oppia lisää säästämisestä, taloudesta ja metsärahan sijoittamisesta. 


Seuraa menestyneitä sijoittajia
Nordnetin sosiaalisessa sijoitusverkostossa voit kurkistaa tuhansien sijoittajien salkkuihin. Sharevillestä löydät myös Metsänomistajat-ryhmän. Saat sijoitusideoita ja tukea muilta sijoittajilta.

Hoidat sijoituksiasi helposti verkkopalvelussa
Käytössäsi on laaja tuote- ja palveluvalikoima sekä sijoittajien arvostamat luotettavat kaupankäyntijärjestelmät. Välittäjä 2017 -tutkimuksessa Nordnet valittiin Suomen laadukkaimmaksi arvopaperivälittäjäksi (Osakesäästäjien keskusliitto).

Sijoita edullisesti Nordnetissä
Nordnetissä et maksa säilytysmaksuja –asiakkuuden hinta on siis 0 €. Sijoittamiseen liittyvistä kuluista voit lukea tarkemmin Nordnetin sivuilla.

Tutustu puumarkkinoihin

Kuinka saan Nordnetin palvelut käyttööni?

Voit avata asiakkuuden Nordnetiin maksutta osoitteessa www.nordnet.fi/upmmetsä. Tunnukset saatuasi voit aloittaa sijoittamisen vaikka heti.

 
 

Mikä on Nordnet?

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike on osa ruotsalaista Nordnet Bank AB:ta, jonka pääasiallinen toiminta on arvopaperikaupankäynnin tarjoaminen internetissä sekä kokonaisvaltaisen tuote- ja palveluvalikoiman tarjoaminen säästämiseen ja kaupankäyntiin rahoitusvälineillä.

Nordnet vastaa sijoituspalveluasiakkaalle tarjoamistaan ja myymistään tuotteista ja palveluista sekä niiden myynnissä ja markkinoinnissa annetuista tiedoista Nordnetin sopimusehtojen mukaisesti.