Tutustu päivitettyihin puumarkkinakatsauksiin

Uutinen 29.5.2024 15.26 EEST

UPM Metsä on päivittänyt puumarkkinakatsaukset

Puukauppa on vilkastunut kevään saapuessa Suomeen. Metsäteollisuuden tuotteiden kysyntä on lisääntynyt viime syksystä, mikä näkyy myös puun hinnan nousuna. Tämä on innostanut metsänomistajia ahkeraan puukaupantekoon kevään aikana.

Kevään myötä metsänhoitotöissä on päästy hyvään vauhtiin. Kesä onkin hyvää aikaa varmistaa metsien tulevaisuuden kasvu, ja miettiä metsänuudistamista sekä muita ajankohtaisia metsänhoitotöitä.

”Alkukesä on hyvä hetki käydä kiertämässä taimikot ja varmistaa, ettei metsässä ole talven jäljiltä tuhoja. Metsäasiakasvastaavaltasi saat apua arviointiin, toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Metsänhoitotöihin UPM Kasvu -kumppanimme voivat käyttää puukaupoista saamiaan bonuksia. Mikäli et vielä ole UPM Kasvu -kumppani ja olet kiinnostunut etuohjelmasta, saat lisätietoa liittymisestä sekä tarkemmat tiedot eduista ottamalla yhteyttä paikalliseen UPM:n metsäasiakasvastaavaan”, itäisen alueen päällikkö Rauli Karppinen muistuttaa.

Tarkemmat aluekohtaiset puumarkkinakatsaukset pääset lukemaan puumarkkinasivuiltamme.

Tutustu alueesi puumarkkinatilanteeseen