Suosittu UPM Metsä -mobiilisovellus uudistui – auttaa metsänomistajaa metsän arvon määrittämisessä

12/03/2018 08:42:32

UPM laajentaa sähköisiä metsänomistajapalvelujaan lanseeraamalla entistä kehittyneemmän UPM Metsä -mobiilisovelluksen, jolla metsän arvon määrittäminen ja omien metsien tarkastelu on aiempaa helpompaa.

Vuonna 2016 UPM julkaisi kaikkien metsänomistajien käyttöön mobiilisovelluksen, jolla käyttäjä hahmottaa metsänsä arvon vain muutamassa sekunnissa. Nyt tämä erityisesti uusille metsänomistajille suunnattu UPM Metsä -mobiilisovellus on uusiutunut, ja sillä pääsee tarkastelemaan myös kuviotason tietoja ja tekemään tarjouspyyntöjä annettujen toimenpide-ehdotusten pohjalta.

”Haluamme tehdä metsänomistamisen ja metsän arvon määrittämisen mahdollisimman helpoksi kaikille suomalaisille metsänomistajille. Metsä on arvokasta omaisuutta ja usein uusi metsänomistaja kokee sen arvon määrittämisen hankalaksi. Haluamme myös motivoida metsänomistajia hoitamaan metsiään”, kertoo asiakaskokemusjohtaja Risto Laaksonen UPM Metsältä.

Julkinen metsävaratieto mahdollistaa toiminnallisuudet

Nyt sovelluskauppoihin tulleessa UPM Metsä -mobiilisovelluksessa merkittävin parannus on entistä tarkempi tieto metsästä. Sovellus kertoo hetkessä kuviokohtaisesti metsän arvon, puuston tunnusluvut sekä keskeiset toimenpide-ehdotukset, joiden pohjalta metsänomistajan on helppo tehdä tarjouspyyntö sovelluksella.

Kuviotiedot ja toimenpide-ehdotukset tuodaan sovellukseen metsään.fi-palvelun julkisesta metsävaratiedosta. Lisäksi sovellukseen on tuotu uutena karttatasona maastokartat, ja käytettävyyttä on parannettu. Nyt kehitetyt ominaisuudet nousivat esiin kaikkein tärkeimpinä yli 500 asiakkaalle tehdyssä kyselytutkimuksessa.

"UPM Metsä -mobiilisovellus on tehty yhteistyössä suomalaisen Taiste Oy:n kanssa, jolla on vahva kokemus paikkatiedon ja erilaisten lähdeaineistojen yhdistämisestä huippuluokan käytettävyyteen", Laaksonen jatkaa.

Maksuton sovellus

Sovellus on maksuton ja avoin kaikille metsänomistajille. Se sisältää myös taskukokoisen oppaan metsän omistamisen perusasioista ja helpon yhteyden UPM:n asiantuntijoihin pikaviestipalvelulla. Sovelluksen voi ladata maksutta Google Play -kaupasta ja Apple storesta.

Lisätietoja antavat:

Asiakaskokemusjohtaja Risto Laaksonen, UPM, Puunhankinta ja metsätalous, puh. 040 554 5701

 

Lataa sovellus

 

Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde
Artikkeli | 9 min

Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde

Lue lisää
Uutena metsänomistajana pääset kanssamme hyvään alkuun
Artikkeli | 1 min

Uutena metsänomistajana pääset kanssamme hyvään alkuun

Lue lisää
Mitä, miksi ja kenelle? Esittelyssä UPM Metsän sähköiset palvelut
Artikkeli | 2 min

Mitä, miksi ja kenelle? Esittelyssä UPM Metsän sähköiset palvelut

Lue lisää