Mitä FSC®-uudistus tarkoittaa metsänomistajalle? 9.3.2023

FSC-sertifiointi muuttuu, mutta mitä se tarkoittaa metsänomistajalle. Avaamme asiaa verkkoluennollamme, joka pidetään 9.3. klo 9–10. Verkkoluennon aikana käsittelemme laajasti FSC-sertifiointiin liittyviä aiheita, vastaamme ennakkoon tulleisiin kysymyksiin ja kerromme, mitä vaikutuksia muutoksilla on metsänomistajalle. Kurkkaa alta tarkempi lista verkkoluennon aiheista ja ilmoittaudu mukaan!

09.00 - 10.00

FSC-sertifioinnin vaatimukset muuttuvat, mutta mitä se tarkoittaa metsänomistajalle. Avaamme asiaa 9.3. klo 9-10 pidettävässä verkkoluennollamme. Verkkoluennon aikana käsittelemme laajasti FSC-sertifiointiin liittyviä aiheita, vastaamme ennakkoon tulleisiin kysymyksiin ja kerromme, mitä vaikutuksia muutoksilla on metsänomistajalle. Kurkkaa alta tarkempi lista verkkoluennon aiheista ja ilmoittaudu mukaan!

Tunnin aikana saat kattavan tietopaketin aiheesta asiantuntijoiltamme Aija Tapiolta ja Jaakko Lehtiseltä. Verkkoluento on tarkoitettu kaikille FSC-sertifioinnista ja sen muutoksista kiinnostuneille metsänomistajille mutta erityisesti UPM Kasvu -kumppanuusasiakkaille, joilla on mahdollisuus liittyä UPM FSC-ryhmäsertifiointiin (FSC C109750).

Verkkoluennon aikana käsiteltäviä aiheita:

  • Lyhyt kertaus FSC:stä Suomessa
  • Mikä on FSC:n merkitys lopputuotemarkkinoilla?
  • Mistä standardimuutos johtuu?
  • Mikä FSC-sertifioinnissa uudistuu?
  • Miten UPM:n FSC-ryhmäsertifikaattiin voi liittyä?

Lisäksi käsittelemme ennen verkkoluentoa tulleista yleisimpiä FSC-sertifiointiin liittyviä kysymyksiä.

Jos verkkoluennon ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa tapahtumaan ilmoittautua silti, jotta saat tallenteen verkkoluennosta suoraan sähköpostiisi.

 

Ilmoittaudu verkkoluennolle!