Miksi ryhtyä UPM Kumppaniksi?

UPM Kumppanuussopimuksen avulla varmistat metsäsi tuottavan, pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen hoidon. Saat luotettavan metsäammattilaisen avuksesi sekä rahanarvoisia etuja puukauppaan ja metsänhoitoon.

Solmimalla kumppanuussopimuksen kanssamme sovimme metsäasioidesi hoidosta yhdessä. Meidän puolemme sopimuksesta on pitää huolta metsäomaisuutesi arvon kasvattamisesta ja hoitaa metsääsi kuin omaamme – mistä meillä on yli vuosisadan kokemus. Lupauksemme sinulle on tehdä se asiantuntevasti, vastuullisesti ja metsäsi tarpeita kunnioittaen.

Käytössäsi henkilökohtainen metsäammattilainen ja rahanarvoiset edut

Kumppanuussopimus kanssamme takaa sinulle taloudelliset edut puukauppa- ja metsänhoitoasioissa sekä henkilökohtaisen metsäneuvojan kaikissa metsään liittyvissä kysymyksissäsi. Kumppanuussopimus on ilmainen ja voimassa toistaiseksi.

Suunnitelmallinen metsäsi hoito

Kumppanina tiedät aina, miten metsäsi voi ja mitä siellä pitäisi seuraavaksi tehdä. Näet, kuinka metsäsi arvo kehittyy, ja kuinka voit vaikuttaa siihen laadukkaalla metsänhoidolla.

Metsäomaisuudellesi tehdään vuosittain tarkasteltava ja täydennettävä selkeä toimenpidesuunnitelma, joka auttaa sinua tekemään päätöksiä. Metsäsuunnitelmasi avulla voimme huomioida metsäsi tarpeet puukaupasta metsänhoitoon. Näin metsäsi tuoton taloudellinen ennustettavuus paranee.

Vaivatonta metsänomistamista

Meidän tehtävämme kumppaninasi on tehdä metsän omistamisesta sinulle vaivatonta. Puukauppa kanssamme kattaa kaikki toimenpiteet suunnitteluvaiheesta aina puun korjuuseen, kuljetukseen ja taimikon perustamiseen saakka. Kumppanina saat etuoikeuden taimitarhamme laadukkaisiin viljeltyihin taimiin uuden metsän perustamista varten.

 
 
 

 

Tuore metsänomistaja kertoo ajatuksiaan UPM Kumppanuudesta

 
5 vinkkiä metsänomistajalle monimuotoisuuden lisäämiseksi
Artikkeli | 4 min

5 vinkkiä metsänomistajalle monimuotoisuuden lisäämiseksi

Lue lisää
Kohti nuorten yleisurheilun EM-kisoja – Mitä Espoossa tapahtuu nyt?
Artikkeli | 4 min

Kohti nuorten yleisurheilun EM-kisoja – Mitä Espoossa tapahtuu nyt?

Lue lisää
Oletko valmis kumppaniksi?
Artikkeli | 1 min

Oletko valmis kumppaniksi?

Lue lisää