Opi lisää metsästä – asiantuntijoiden metsäiset podcastit ja webinaarit käytössäsi maksutta

01/18/2021 06:30:00

Kuuntele podcasteja kestävästä metsätaloudesta, vastuullisesta metsänkäytöstä ja luonnon monimuotoisuudesta. Katso verkkoluentoja metsänhoidosta, puukaupasta, metsänomistamisesta ja verkkopalvelun käyttämisestä metsäasioiden hoitamisessa.

Haluatko oppia lisää metsästä ja metsänhoidosta? Löydät verkkosivujemme Katso ja kuuntele -osiosta kaikki julkaisemamme podcastit ja verkkoluennot. Saat tuhtia faktatietoa ja ajatuksia herättäviä näkökulmia metsäisistä aiheista silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Podcasteissa keskustelua metsäalasta pintaa syvemmältä

Kun kaipaat korviisi mielenkiintoista metsäpuhetta ja uutta ajateltavaa, on Metsä vastaa -podcastimme sinulle juuri oikea ratkaisu.

Muutamia poimintoja podcasteistamme:

Verkkoluennot eli webinaarit tarjoavat käytännön vinkkejä metsänomistajille

Kun haluat saada käytännönläheisiä vinkkejä metsänhoitoon, puukauppaan ja metsänomistamiseen, ovat napakat ja täyttä asiaa sisältävät webinaarimme loistava tilaisuus oppia uutta.

Muutamia poimintoja webinaareistamme:

  • Näin teet puukaupan vaivattomasti verkossa: Verkkoluennolla opit, miten voit tehdä puukaupat vaivattomasti omalta kotisohvaltasi UPM Metsä -verkkopalvelun kautta.

  • Miksi lannoittaisit metsääsi? -verkkoluennolla saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: Miksi lannoittaa metsää? Mistä huomaa lannoitustarpeen? Millä ja miten lannoittaa? Mitä lannoitus maksaa? Lisäksi saat tietoa verovähennyksestä ja lannoituksen Kemera-tuesta.

  • Näin metsätilan sukupolvenvaihdos etenee: Verkkoluennolla saat käytännönläheiset vinkit metsätilan sukupolvenvaihdokseen, sen suunnitteluun ja toteutukseen.

Tutustu Katso ja kuuntele -osion koko tarjontaan!