Tarjousten tarkastelu ja hyväksyntä siirtyy sähköisiin palveluihin​

Uutinen 2.4.2024 8.46 EEST

Tarjousten hyväksyminen UPM Metsä -verkkopalvelussa.

Jatkossa UPM Metsän puukauppatarjoukset löytyvät UPM Metsä -verkkopalvelun sopimukset osiosta, vaikka metsänomistaja ei ole ottanut sähköisiä palveluita käyttöön kokonaisuudessaan. Muutos mahdollistaa tarjousten tarkastelun ja hyväksymisen sähköisesti myös niille, jotka eivät ole luoneet tunnuksia verkkopalveluun. Haluamme tehdä tarjousten tarkastelun mahdollisimman turvalliseksi ja vaivattomaksi. ​

Tarjouksen nähdäkseen metsänomistajan täytyy tehdä vahva tunnistautuminen pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Saadakseen kaikki verkkopalvelun ominaisuudet käyttöön täytyy metsänomistajan luoda palveluun tunnukset ja hyväksyä Metsäkeskuksen metsävaratietojen lataaminen verkkopalveluun.​ 
"Tarjousten tarkastelu ja -hyväksymisominaisuus on saanut paljon kiitosta verkkopalvelun käyttäjiltä, minkä takia olemme halunneet tuoda tämän ominaisuuden myös niiden metsänomistajien käyttöön, jotka eivät vielä ole luoneet tunnuksia. Toivomme, että muutoksen myötä mahdollisimman moni metsänomistaja innostuisi luomaan verkkopalveluun tunnukset ja ottaisi sähköiset palvelut käyttöön kokonaisuudessaan", UPM Metsän sähköisistä palveluista vastaava päällikkö Jaakko Lehtinen kertoo.​ 

Uskomme, että metsänomistajat ottavat parannuksen ilolla vastaan ja hoitavat jatkossa sopimusasiansa verkkopalvelun avulla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että aiemmin käytössä olleet tavat poistuisivat, vaan haluamme tarjota helpomman tavan metsäasioiden hoitamiseen. ​ 

Jatkossa tarjouksen tullessa saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset katselemaan tarjousta. Tunnistautumisen jälkeen sinulle avautuu näkymä, josta pääset tarkastelemaan ja hyväksymään tarjouksen. Hyväksymisen jälkeen metsäasiakasvastaava on sinuun yhteydessä ja tekee kanssasi puukauppasopimuksen.