Tärkeä tiedote koronaviruksesta asiakkaillemme

03/18/2020 13:17:15

Meille UPM:llä asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, ja teemme kaikkemme estääksemme koronaviruksen leviämistä. UPM noudattaa paikallisten viranomaisten ohjeita, ja lisäksi yhtiöllä on omia ohjeita, joilla pyritään suojelemaan asiakkaita ja henkilöstöä. Näinä poikkeuksellisina aikoina meidän kaikkien tulee huolehtia omasta ja muiden terveydestä.

Toimintamme pyörii kuitenkin normaalisti puun ostossa, korjuussa ja metsänhoitopalveluissa, mutta välttäen kasvokkain tapahtuvia tapaamisia. Asiointi kanssamme onnistuu erinomaisesti sähköisissä kanavissamme. Kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista sovitaan aina harkintaa käyttäen metsäasiakasvastaavamme kanssa joko puhelimitse tai sähköisesti. Riskiryhmään kuuluvia asiakkaita emme tapaa lainkaan kasvokkain. Toimistojemme ovet pidetään suljettuna ja asiakkaita tapaamme vain ennalta sovitusti. Kaikki keväälle ja alkukesään suunnitellut tapahtumamme on peruttu tai siirretty myöhäisempään ajankohtaan.

Samat ohjeet koskevat myös mahdollisia korjuutyömailla vierailuja. Vieraillessasi työmaalla muista ilmoittaa asiasta aina etukäteen soittamalla työmaakyltissä olevaan numeroon. Työmailla työskenteleviin henkilöihin on pidettävä riittävä etäisyys ja koneiden tai ajoneuvojen ohjaamoihin ei ole sallittua mennä.

Voit tehdä meidän kanssamme puukauppaa ja hoitaa metsäasiat sähköisessä kanavassamme haluamallasi tavalla www.upmmetsa.fi/ota-yhteytta ja henkilöstömme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä. Nyt on erinomainen hetki ottaa verkkopalvelumme käyttöön, mikäli ette ole sitä vielä tehneet.

Poikkeavista olosuhteista huolimatta palvelemme asiakkaitamme kaikissa metsäpalveluihin ja puukauppaan liittyvissä asioissa. Ole rohkeasti yhteydessä sähköisissä kanavissamme tai puhelimitse! Toivomme kaikkien ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.


Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta maanantaista perjantaihin 8 -18 ja lauantaisin 9 -14.

Puhelin 0204 16 5100
Sähköposti palvelukeskus@upm.com
Chat www.upmmetsa.fi

Mahdollisista aukioloajan muutoksista tiedotetaan osoitteessa upmmetsa.fi.

Voit myös hoitaa metsäasioitasi kätevästi myös UPM Metsä verkkopalvelussa
www.upmmetsa.fi/verkkopalvelu