Osallistu virtuaalisiin asiakastilaisuuksiimme – Loppuvuoden kumppanitapahtumat siirretty verkkoon tai vuodelle 2021

06/02/2020 12:02:18

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus ovat aina etusijalla, ja siksi vallitsevassa koronavirustilanteessa meidän on suunniteltava myös asiakastilaisuudet ja kumppanitapahtumamme erittäin huolellisesti, jotta emme vaaranna kenenkään terveyttä.

Asiakastilaisuudet ja -tapahtumat kuten erilaiset kulttuuritapahtumat pidetään tänä vuonna soveltuvin osin verkossa. Osa tapahtumista ja seminaarimatkat on siirretty kokonaan vuodelle 2021.

Myös Joroisten taimitarhan 40-vuotisjuhlia oli tarkoitus juhlia tänä kesänä, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi olemme päätyneet siirtämään niitä vuodella eteenpäin, eli juhlimme Joroisilla heinäkuussa 2021.

Loppuvuoden virtuaalitapahtumista ja ensi vuoden tilaisuuksista viestitään mahdollisimman pian. Seuraa ilmoittelua uutiskirjeissämme sekä verkkosivuillamme.

Poikkeavista olosuhteista huolimatta palvelemme asiakkaitamme kaikissa metsänhoitoon, metsäomaisuuden hoitoon ja puukauppaan liittyvissä asioissa. Ole rohkeasti yhteydessä sähköisissä kanavissamme tai puhelimitse.