Suosittu hinnantarkistusetu on täällä taas – tee puukaupat nyt!

12/01/2022 06:30:00

Nyt kannattaa tehdä puukaupat, sillä hinnantarkistuskausi on jälleen alkanut. Hinnantarkistusetu takaa kumppanuusasiakkaillemme hyvityksen, jos hinnat puumarkkinoilla nousevat. Jos et vielä ole kumppanimme, kysy maksuttomasta kumppanuudesta metsäasiakasvastaavalta.

Puukaupassa on odotettavissa vilkkaita talvikuukausia. Nyt on hyvä aika toteuttaa metsällesi tarpeelliset hakkuut. Hinnantarkistusetu on voimassa 1.12.–31.5. välisenä aikana tehdyissä puukaupoissa UPM Metsän Hopea-, Kulta- ja Platina-kumppaniasiakkaille. Edun voi saada jo heti ensimmäisestä puukaupasta.

"Hinnantarkistusetu on yksi suosituimmista kumppanuuseduistamme", UPM Metsän asiakkuusasiantuntija Krista Taimioja kertoo.

Hinnantarkistusetu poistaa huolen puukaupan ajankohdasta. Metsänomistajan ei tarvitse miettiä puun hinnan kehittymistä yksityispuumarkkinassa, vaan voi ajoittaa puukauppansa metsänhoidollisesti tärkeimpään hetkeen. Näin ollen kumppani tekee kaupat aina hyvään aikaan.

Hinnantarkistusetu takaa hyvityksen

Hinnantarkistusjakso alkaa kaupantekopäivästä ja jatkuu aina syyskuun loppuun asti. Hinnantarkistusetu takaa hyvityksen, jos hinnat puumarkkinoilla lähtevät nousuun. Jos hinnat puolestaan laskevat vuoden aikana, korkein hintataso on taattu asiakkaalle.

"Parhaimmillaan hinnantarkistusetu voi tuoda metsänomistajan pussiin hyvän jälkitilin. Esimerkiksi tänä vuonna puun hinta on vaihdellut voimakkaasti, ja useissa tapauksissa kauppojen arvo on noussut merkittävästi. Lopulliset puutavaralajien yksikköhinnat ovat tarkoittaneet tosi mukavia puukaupan jälkitilityksiä. Jo kaupantekohetkellä hyviksi todetut puukaupat ovat muuttuneet entistäkin paremmiksi!", UPM Metsän puumarkkinapäällikkö Panu Kärkkäinen sanoo.

Lue lisää hinnantarkistusedusta Kärkkäisen blogista

Näin saat hinnantarkistusedun

Ryhdy UPM Kasvu -kumppanuusasiakkaaksi, niin pääset mukaan erilaisten kumppanietujen piiriin. Kumppanuusohjelmamme palkitsee sinut monella tapaa!

"Me huolehdimme puukaupan hinnoitteluedun piirissä oleville kaupoille hinnantarkistuksen automaattisesti Lisäksi kumppanimme kerryttävät puukaupoilla bonusta. Jos et vielä ole kumppanimme, kysy omalta metsäasiakasvastaavalta kumppanuusohjelmastamme ja mahdollisuudesta maksuttomaan kumppanuussopimukseen", Taimioja muistuttaa.

Voit tehdä puukaupat vaivattomasti ottamalla yhteyttä metsäasiakasvastaavaan tai asiakaspalveluun. Halutessasi voit tehdä puukaupat helposti myös verkkopalvelussamme. Kirjaudu palveluun ja pyydä tarjous.

 
 
 

Lue, miten hinnantarkistusetu toimii

Miten varmistan parhaan hinnan puukaupassa? Näin hinnantarkistusetu toimii
Artikkeli | 04/20/2022 05:30:00 | 3 min

Miten varmistan parhaan hinnan puukaupassa? Näin hinnantarkistusetu toimii

Lue lisää
 

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Lue lisää

Haaveiletko tammimetsästä? Lue vinkit istutukseen ja hoitoon
Artikkeli | 6 min

Haaveiletko tammimetsästä? Lue vinkit istutukseen ja hoitoon

Lue lisää
Miksi ryhtyä UPM Kumppaniksi?
Artikkeli | 1 min

Miksi ryhtyä UPM Kumppaniksi?

Lue lisää
Mihin voin käyttää puukauppabonuksia?
Artikkeli | 2 min

Mihin voin käyttää puukauppabonuksia?

Lue lisää