UPM:n franchisingketjuun neljä uutta metsänhoitoyritystä

01/30/2019 10:19:30

UPM puunhankinnan ja metsätalouden metsänhoitopalveluiden myyntiin ja toteutukseen keskittyvä franchisingketju laajenee. Ketjuun liittyy neljä uutta yritystä: KT Metsä Oy Tampereella, Arvohonka Oy Viitasaarella, Metsäpalvelu Kärkkäinen Oy Jyväskylässä ja Esa Kuronen Oy Mikkelissä.

Franchisingyrittäjäketju käynnistyi vuosi sitten Etelä-Suomen alueella tavoitteena tehostaa metsänhoitopalveluiden myyntiä ja toteutusta Suomessa. UPM Metsä -brändin alla toimiva ketju muodostaa metsänomistajille uuden palvelukanavan, jonka kautta on mahdollista hankkia laadukkaita metsänhoitopalveluja.

"Haluamme kehittää metsänhoitoalan yritystoimintaa ja toiminnan laatua. Suomessa on paljon hoitamattomia metsiä, jotka kaipaavat asiantuntevaa hoitoa kasvaakseen paremmin ja toimiakseen tehokkaina hiilinieluina myös tulevaisuudessa. Metsien kasvun ja kunnon näkökulmasta metsänhoitotöiden oikea-aikainen toteutus on tärkeää. Kehittämästämme liiketoimintamallista hyötyvät sekä metsänomistajat, yrittäjä että UPM", kertoo franchisingliiketoiminnan johtaja Jorma Saarimaa.

UPM Silvesta Oy:n näillä alueilla toimivat 15 metsuria siirtyvät ketjun uusien yritysten palvelukseen ja voimassa olevat alihankintasopimukset siirtyvät yrittäjille. UPM Silvestan toiminta jatkuu normaalisti niillä alueilla, joilla ei ole franchisingyrittäjää.

”Asiakkaat voivat luottaa, että UPM Metsä -brändin alla toimiva yritys tarjoaa aina laadukkaimman palvelun. Paikallinen kokemus yhdistettynä suuren yrityksen tukeen ja brändiin tuo lisää mahdollisuuksia ketjun yrityksille kasvattaa liiketoimintaansa sekä auttaa metsänomistajia lisäämään metsäomaisuutensa tuottoa”, sanoo Saarimaa.

Lisätietoja antavat:
Jorma Saarimaa, franchisingliiketoiminnan johtaja, UPM Metsä, puh. 0400 254 084
Jukka Kniivilä, toimitusjohtaja, KT Metsä Oy, puh. 050 570 4978
Matti Jämsén, toimitusjohtaja, Arvohonka Oy, puh. 045 633 9798
Eero-Tapani Kärkkäinen, toimitusjohtaja, Metsäpalvelu Kärkkäinen Oy, puh. 044 357 3041
Esa Kuronen, toimitusjohtaja, Esa Kuronen Oy, puh. 044 591 0367

Metsäsertifikaatit vastuullisen metsänhoidon perustana
Artikkeli | 6 min

Metsäsertifikaatit vastuullisen metsänhoidon perustana

Lue lisää
UPM:n metsät ovat keskimääräistä monimuotoisempia
Artikkeli | 8 min

UPM:n metsät ovat keskimääräistä monimuotoisempia

Lue lisää
Vaali metsäsi hyvinvointia
Artikkeli | 1 min

Vaali metsäsi hyvinvointia

Lue lisää