UPMMetsä

UPM:lle uusia metsäpalvelutoimistoja Pohjois-Pohjanmaalle ja Kainuuseen

01/14/2019 08:02:05

UPM Metsä käynnisti syksyllä 2018 pidempään suunnitellun puunhankinnan laajentamisen Suomessa tavoitteenaan kotimaisen puunhankinnan lisääminen ja UPM:n tehtaiden puuhuollon varmistaminen.

”Haluamme hankkia puuta suomalaisilta metsänomistajilta yhä enemmän. UPM on tehnyt viime vuosien aikana huomattavia investointeja puuta käyttäviin laitoksiin Suomessa, ja laajentamalla puunhankintaamme pystymme hankkimaan tarvittavan lisämäärän ensisijaisesti suomalaisilta metsänomistajilta”, sanoo UPM Metsän johtaja Sauli Brander.

Etelä-Suomen alueella metsäasiakasvastaavien määrää on lisätty ja koko organisaatiota on kehitetty vastaamaan entistä paremmin nykyisiä tarpeita. Samalla puunhankinnan laajentamista Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun yksityismetsiin on rakennettu viime talvesta lähtien. Näitä asiakkaita palvelemaan avataan metsäpalvelutoimistot Kajaaniin, Ouluun, Ristijärvelle, Suomussalmelle ja Kuhmoon. Myös laajentuneelle alueelle on nimitetty useita uusia metsäasiakasvastaavia.

”UPM on panostanut viime vuosina paljon sähköisiin palveluihin kuten sähköiseen metsäsuunnitelmaan ja sähköiseen puukauppaan, jotta asiointi metsänomistajille olisi mahdollisimman vaivatonta. Haluamme kuitenkin tarjota aina mahdollisuuden myös henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Metsäasiakasvastaavamme Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla auttavat metsänomistajia lähellä heitä ja henkilökohtaisesti”, sanoo UPM Metsän pohjoisen yksikön päällikkö Jukka-Pekka Klemetti.

Lisätietoja antavat:
Johtaja Sauli Brander, UPM Metsä, puh. 040 567 4155
Pohjoisen yksikön päällikkö Jukka-Pekka Klemetti, UPM Metsä, puh. 040 778 9786

Metsänomistajan asiakaskokemus mittarissa
Artikkeli | 4 min

Metsänomistajan asiakaskokemus mittarissa

Lue lisää
FSC-sertifikaatin hyödyt metsänomistajalle ovat kiistattomat
Artikkeli | 4 min

FSC-sertifikaatin hyödyt metsänomistajalle ovat kiistattomat

Lue lisää
Tulevaisuuden raaka-­aine
Blogi | 1 min

Tulevaisuuden raaka-­aine

Lue lisää