UPM Forest Life tarjoaa uuden, virtuaalisen metsäkokemuksen

09/26/2019 10:02:42

UPM:n uusi Forest Life tarjoaa ainutlaatuisen tavan tutustua suomalaisiin metsiin ja niiden moniin arvoihin. Uutta teknologiaa hyödyntävä teos vie käyttäjänsä metsään ja kertoo samalla metsien kestävästä käytöstä ja hoidosta käytännössä.

Kestävästi hoidetut metsät ovat tulevaisuutemme. Ne ylläpitävät luonnon monimuotoisuutta ja sitovat hiiltä. Lisäksi metsät tarjoavat toimeentulon sadoille tuhansille suomalaisille, ja kestävästi hoidetuista metsistä hankitulla puulla korvataan fossiilisista raaka-aineista tehtyjä tuotteita. UPM Forest Life johdattaa kävijänsä virtuaaliselle metsäretkelle, jonka aikana voi saada tietoa niin metsien monimuotoisuudesta kuin metsänhoidon nykykäytännöistä Suomessa.

Teos esittelee kattavasti suomalaista metsäympäristöä: sen avulla voi tutustua laajasti metsiin sekä satoihin eri kasvi- ja eläinlajehin, oppia metsien merkityksestä ilmastonmuutoksen hillinnässä sekä nähdä, kun metsänhoidon ammattilaiset hoitavat metsiä käytännössä aina puun istutuksesta puunkorjuuseen.

”UPM Forest Life tuo metsäkokemuksen kaikkien ulottuville. Maailman mittakaavassa suomalainen metsätalous on erinomainen esimerkki siitä, miten metsiä voidaan kasvattaa ja käyttää kestävästi. Metsiemme puuvarat ovat kasvaneet valtavasti viimeisen 50 vuoden aikana. Samalla myös teknologia ja luonnon huomioiminen kaikissa metsätalouden toimenpiteissä on kehittynyt merkittävästi. Haluamme, että jokainen, jolla on käytössään tietokone tai mobiililaite, voi tutustua suomalaisiin metsiin ja vastuulliseen metsätalouteen”, sanoo UPM Metsän johtaja Sauli Brander.

UPM Forest Life avautuu käyttäjilleen suomeksi osoitteessa upmforestlife.com/fi. Käyttäjä voi valita kieleksi myös englannin. Sivusto toimii parhaiten seuraavilla internetselaimilla: Edge, Chrome ja Safari.

 

Lisätietoja antaa:

Sami Oksa, sidosryhmäsuhdejohtaja, UPM Metsä, puh. 040 560 3474

Iloa ja hyötyä monimuotoisesta metsästä
Artikkeli | 6 min

Iloa ja hyötyä monimuotoisesta metsästä

Lue lisää
Jyrkänteen lohkareiden takaa löytyi luolasto
Artikkeli | 2 min

Jyrkänteen lohkareiden takaa löytyi luolasto

Lue lisää
Lihaskuntoharjoittelulla keho kuntoon metsässä
Blogi | 4 min

Lihaskuntoharjoittelulla keho kuntoon metsässä

Lue lisää