Metsänarvolaskuri kertoo metsän arvon sekunneissa

12/14/2017 09:45:47

Metsän arvon selvittäminen on nyt entistäkin helpompaa. Palkittu UPM Metsäni -mobiilisovellus on käytettävissä nyt myös nettiversiona. Ilmainen palvelu laskee metsän arvon vain muutamassa sekunnissa.

Kun syötät kiinteistötunnuksen verkkosivuillamme olevaan metsänarvolaskuriin, saat selville metsän arvon muutamassa sekunnissa.

Laskuri on kaikille metsänomistajille avoin palvelu, jota voi käyttää ilmaiseksi. Oman kiinteistötunnuksensa saa esimerkiksi Maanmittauslaitokselta.

Erittäin helppokäyttöisessä palvelussa pääsee tarkastelemaan oman metsätilansa ilmakuvaa. Palvelu antaa arvion puuston arvosta, puulajijakaumasta, puuston tilavuudesta ja ikäjakaumasta. Se myös ehdottaa, mitä metsälle voisi tehdä.

Metsänarvolaskuri yhdistää avoimia metsävaratietoja, jotka ovat kaikkien saatavilla. Tiedot ovat Metsäteollisuus ry:n, Luonnonvarakeskuksen ja Maanmittauslaitoksen keräämiä.

Laskuria voi käyttää myös aiemmin julkaistulla UPM Metsäni -mobiilisovelluksella. Mobiilisovellus palkittiin keväällä 2017 Blue Arrow Awards -kilpailussa.

Mobiilisovelluksen tai nettisivujen kautta voit keskustella reaaliaikaisesti UPM Metsän asiantuntijoiden kanssa. Keskustelun tueksi voit liittää kuvia ja videota.