Näin taltutat metsäverokarhun – UPM Metsä verkkoluento 1.2.2024

On taas se hetki metsänomistajan vuodessa, kun metsäverokarhu vaanii puun takana ja vaatii täyttämään metsäveroilmoituksen. Järjestämämme verkkoluento on hyvä hetki palauttaa mieleen, mistä kaikesta vähennyksiä voi tehdä ja miten ne poistot nyt käyttäytyivätkään. Hyppää mukaan verkkoluennolle torstaina 1.2.2024 klo 17!

17.00 - 18.15

Metsäverokarhun taltuttamisessa auttavat asiakasvastaava Marika Asunta ja metsäasiakasvastaava Mikko Virtanen. Asiantuntijoilla on vuosien kokemus metsäveroilmoituksen täyttämisestä ja lähettämisestä UPM Metsä -verkkopalvelun avulla. Luennon aikana käymme kohta kohdalta läpi, miten metsäveroilmoitus täytetään ja mitä on syytä muistaa kussakin kohdassa.

Verkkoluennon alussa yksityispuukaupan johtaja Janne Kiiliäinen kertoo terveiset vallitsevasta puukauppatilanteesta ja antaa lyhyen katsauksen tulevasta vuodesta.

Viime vuonna verkkoluennolle osallistui valtava määrä metsänomistajia. Saamamme palautteen avulla olemme kehittäneet metsäveroaiheista verkkoluentoa palvelemaan metsänomistajia entistä paremmin. Osallistujien toiveesta tänä vuonna asiantuntijamme vastaavat verkkoluennon aikana chatissa kysymyksiin. 

Verkkoluennon jälkeen sinulla on hyvä käsitys seuraavista aiheista

    • Miten metsätalouden tulot käyttäytyvät pääomatulojen verotuksessa  
    • Mistä kaikesta voit tehdä vähennyksiä  
    • Mitä poistot ovat ja mitä ne tarkoittavat verotuksessa 
    • Miten metsänomistajan tulee huomioida arvonlisäverotus 
    • Metsäveroilmoituksen lähettäminen UPM Metsä -verkkopalvelun avulla  

Paljon hyödyllistä tietoa on luvassa! Ilmoittaudu mukaan ja lähde kanssamme taltuttamaan metsäverokarhua torstaina 1.2.2024 klo 17. 

Ilmoittaudu mukaan

P.S. Jos verkkoluennon ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa tapahtumaan ilmoittautua silti, sillä lähetämme tallenteen verkkoluennosta kaikille ilmoittautuneille. 

P.P.S Verkkopalveluun kannattaa luoda tunnukset jo ennen verkkoluentoa, jotta pääset heti luennon jälkeen täyttämään metsäveroilmoitusta. Voit myös ennen luennon alkua käydä tutustumassa verkkopalveluun ja vero-osioon.