Aina aikaa metsänomistajalle

12/16/2021 06:30:00

Ilmastonmuutos ja sen kiihdyttämä luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen ovat aikamme suurin haaste. Meillä Suomessa metsänomistajilla ja koko metsätaloudella on kuitenkin käsissämme iso osa ratkaisun avaimista tässä globaalissa haasteessa – nimittäin metsät. Fossiilisista materiaaleista vapaa tulevaisuus ei ole mahdollinen ilman metsiä ja kestävää metsänhoitoa.

Suomen metsät ovat vastuullinen paikka tuottaa uusiutuvaa raaka-ainetta maailman kasvavaan tarpeeseen. Voimme olla varmoja, että täällä puuraaka-aine tuotetaan lakeja ja luontoa kunnioittaen.

Samalla hyvä metsänhoito takaa sekä metsänomistajan tulot että tehokkaan hiilensidonnan – puhumattakaan muusta suomalaisen metsätalouden tuottamasta hyvästä yhteiskuntaan.

Te metsänomistajat olette ratkaisevassa roolissa, kun kasvatatte hiilinieluja ja myytte puuta raaka-aineeksi korvaamaan fossiilisia materiaaleja.

Me haluamme auttaa teitä tässä parhaalla mahdollisella tavalla. UPM:n investoinnit ja täysin uudet metsäteollisuuden tuotteet ovat osoitus siitä.

Meille UPM:ssä on tärkeää, että pystymme tarjoamaan teille kaikki metsänhoidon, metsäomaisuuden hoidon ja puukaupan palvelut vaivattomasti ja luotettavasti. Olemme kuluvana vuonna uudistaneet asiakastyötämme kokonaisuudessaan, jotta varmistamme kaikille asiakkaillemme sopivimman kanavan metsäasioiden hoitoon.

Asiantuntijoillamme on aina aikaa metsänomistajakumppaneille. UPM Kasvu -kumppanuus tarjoaa parhaat edut, ja asiointi meidän kanssamme on entistä kannattavampaa.

Arvoisat metsänomistajat, yrittäjät ja oma henkilöstö, lämmin kiitos vuodesta 2021. Yhdessä olemme saaneet aikaan paljon hyvää.

Haluan toivottaa kaikille rauhallista joulua ja onnea tulevalle vuodelle! 

 

Juttu on julkaistu aiemmin Metsän henki -lehdessä (Pääkirjoitus, nro 4/21)

Kohti nuorten yleisurheilun EM-kisoja – Mitä Espoossa tapahtuu nyt?
Artikkeli | 4 min

Kohti nuorten yleisurheilun EM-kisoja – Mitä Espoossa tapahtuu nyt?

Lue lisää
Metsänhoidon suositukset x 10
Artikkeli | 8 min

Metsänhoidon suositukset x 10

Lue lisää
Tänään vietetään kansainvälistä metsien päivää
Blogi | 2 min

Tänään vietetään kansainvälistä metsien päivää

Lue lisää