Miten metsäasioiden hoitamisesta tuli näin helppoa?

05/13/2019 06:44:46

Kun kirjaudut upmmetsa.fi-verkkopalveluumme, sinulla on aina saatavilla oma sähköinen metsäsuunnitelma. Puukauppa on avoinna kellon ympäri ja sopimusarkistosi järjestyksessä.

Kuvittelepa, että istut saunan jälkeen kotisohvalla. Avaat tietokoneen ja kurkkaat metsäsi tilanteen. Parilla klikkauksella voit tehdä tarjouspyynnön ajankohtaisista metsänhoitotöistä. Ai niin, samalla voit hyväksyä myös aiemmin saamasi puukauppatarjouksen. Siinä tuli puukaupatkin tehtyä!

Kaikki tämä on mahdollista uudistetussa UPM Metsä -kirjautuneen käyttäjän verkkopalvelussamme. Metsäasioiden hoitaminen on nyt todellakin helppoa.

Nyt tarjolla kattava palvelu

Sähköisten palvelujen käyttäminen lisääntyy koko ajan. Pankkiasiat, verkkokauppatilaukset ja jopa lainaneuvottelut hoituvat näppärästi etänä. Miksi eivät siis myös metsäasiat?

Nykyään moni metsänomistaja on kiireinen ja asuu kaukana metsästään. Yhä useampi haluaa hoitaa metsäasioitaan näppärästi verkossa juuri silloin kuin itselle sopii.

Olemme kehittäneet verkkopalveluitamme jo kymmenen vuoden ajan. Tänä keväänä olemme siinä vaiheessa, että meillä on metsänomistajille kattava kokonaisuus sähköisiä palveluja metsäasioiden hoitamiseen.

Mitä palvelusta löytyy?

Uudistuneessa kirjautuneen käyttäjän palvelussa voit hoitaa lähes kaikkia metsäasioita sähköisesti ympäri vuorokauden. Palvelussa on eri osioita:

  • Myy ja hoida: Sähköinen kauppa on aina avoinna. Voit tehdä tarjouspyyntöjä puukaupasta ja ajankohtaisista metsänhoitotöistä. Sen lisäksi voit käsitellä saamasi puukauppatarjoukset ja sopia puukaupasta. 
  • Metsävarallisuus: Sähköinen metsäsuunnitelma on aina käytössäsi. Näet metsäsi yleistilan ja ehdotetut hakkuu- ja metsänhoitotyöt sekä näet miten tehdyt työt vaikuttavat metsäsi kehitykseen.
  • Sopimusten seuranta: Sopimuksesi ovat järjestyksessä sähköisessä arkistossa. Näet kätevästi sopimustesi tilanteen nykyhetkestä menneeseen. Voit myös tarkastella mittausten, maksujen ja bonusten tilannetta.
  • Viestit: Saat viestejä puukauppasi etenemisestä. Olet ajan tasalla, mitä puukaupan etenemisessä tapahtuu.

Edelleen myös pihkantuoksua

Sähköiset palvelut ovat hyvä lisä metsäasioiden hoitamiseen joustavasti ja uudella tavalla. Uudistuneet sähköiset palvelut eivät tarkoita, että kaikki metsäasiat pitäisi hoitaa sähköisesti.

Henkilökohtaista palvelua on edelleen saatavilla. Voit hyvin lähteä kumisaappaat jalassa metsäkäynnille metsäasiakasvastaavan kanssa. Metsätöitä tai osan niistä voit halutessasi tehdä itse. On vain kätevä lisä, että esimerkiksi puukaupat ja mittaustodistukset hoituvat kätevästi myös verkkopalvelussa.

Metsänomistajana saat itse valita, miten haluat asioitasi hoitaa. Meille on tärkeää tarjota sinulle uusia, helppoja tapoja hoitaa metsääsi. Verkkopalvelumme kehitystyö jatkuu, pysy kuulolla uusista ominaisuuksista!

Tutustu uudistuneeseen verkkopalveluumme