Verkkopalveluun paljon uudistuksia vuonna 2021

Teimme UPM Metsä -verkkopalveluumme paljon uudistuksia vuoden 2021 aikana. Niitä toteutettiin arvokkaan käyttäjäpalautteenne perusteella. Tavoitteenamme on kehittää verkkopalvelua palvelemaan teitä metsänomistajia entistä paremmin myös tulevaisuudessa. Kokosimme yhteen suurimmat muutokset, jotka lisäsivät verkkopalvelun käyttäjäystävällisyyttä.

Verkkopalveluun kirjautuminen pankkitunnuksilla

Varmasti kiitellyin uudistuksemme liittyi verkkopalveluun kirjautumiseen. Nykyään kirjautuminen onnistuu vaivattomasti ja ripeästi pankkitunnuksilla. Nyt sinun ei tarvitse enää muistaa erillistä salasanaa! Tunnistautumisen yhteydessä ei myöskään pyydetä tekstiviestivahvistuskoodia.

Puukauppatarjous helpommin luettavissa kuviokartan avulla

Puukauppatarjouksesta tehtiin helpommin luettava kuviokartan avulla. Näet tarjouksen kohteen ja kuviot värikoodattuina hakkuutavoittain suoraan kartasta. Lisäksi tarjouksen hyväksymisestä poistettiin ylimääräinen pankkitunnistautuminen.

Metsätalouden hallintaan liittyvät dokumentit samassa paikassa

Puukauppatarjoukset, ja muut metsätalouden hallintaan liittyvät sähköiset dokumentit, ovat helpommin löydettävissä verkkopalvelun Sopimukset-osion uudistamisen myötä. Sähköinen arkisto ei kuitenkaan syrjäyttänyt tuttuja käytäntöjä liittyen metsänhoitodokumenttien toimittamiseen. Metsänhoitolaskut saat jatkossakin haluamallasi tavalla sähköpostiin, kirjeitse tai e-laskuna verkkopankkiisi.

Muistilapputoiminnon avulla tekstit ja kuvat talteen helposti

Lisäsimme Metsävarallisuus-osioon muistilapputoiminnon. Ominaisuuden ansiosta voit tallentaa metsääsi liittyviä huomioita verkkopalveluun helposti, esimerkiksi metsäkäynnin yhteydessä. Muistilappuun voit liittää sekä kuvia että tekstiä.

Kasvu-kumppanuuden etutaso ja bonukset näkyvillä etusivulla

Joulukuussa uudet kumppanuusetumme astuivat voimaan, ja kumppaneistamme tuli Kasvu-kumppaneita. Kasvu-kumppanuuteen kuuluu neljä eri etutasoa, joihin liittyvät rahanarvoiset edut ja bonukset siirrettiin näkymään kätevästi verkkopalvelun etusivulle. Bonusten tilannetta pääset tarkastelemaan yksityiskohtaisemmin klikkaamalla bonussaldoa tai päivämäärää.

 

Metsänjalostus – hyvinvoivaa puuta ja parempaa tuottoa
Artikkeli | 4 min

Metsänjalostus – hyvinvoivaa puuta ja parempaa tuottoa

Lue lisää
Ilmaston lämpeneminen lisää puiden kasvua
Artikkeli | 1 min

Ilmaston lämpeneminen lisää puiden kasvua

Lue lisää
Metsäasioissa kannattaa edetä ajoissa, Jesse muistuttaa
Artikkeli | 4 min

Metsäasioissa kannattaa edetä ajoissa, Jesse muistuttaa

Lue lisää