Verkkopalveluun paljon uudistuksia vuonna 2021

Teimme UPM Metsä -verkkopalveluumme paljon uudistuksia vuoden 2021 aikana. Niitä toteutettiin arvokkaan käyttäjäpalautteenne perusteella. Tavoitteenamme on kehittää verkkopalvelua palvelemaan teitä metsänomistajia entistä paremmin myös tulevaisuudessa. Kokosimme yhteen suurimmat muutokset, jotka lisäsivät verkkopalvelun käyttäjäystävällisyyttä.

Verkkopalveluun kirjautuminen pankkitunnuksilla

Varmasti kiitellyin uudistuksemme liittyi verkkopalveluun kirjautumiseen. Nykyään kirjautuminen onnistuu vaivattomasti ja ripeästi pankkitunnuksilla. Nyt sinun ei tarvitse enää muistaa erillistä salasanaa! Tunnistautumisen yhteydessä ei myöskään pyydetä tekstiviestivahvistuskoodia.

Puukauppatarjous helpommin luettavissa kuviokartan avulla

Puukauppatarjouksesta tehtiin helpommin luettava kuviokartan avulla. Näet tarjouksen kohteen ja kuviot värikoodattuina hakkuutavoittain suoraan kartasta. Lisäksi tarjouksen hyväksymisestä poistettiin ylimääräinen pankkitunnistautuminen.

Metsätalouden hallintaan liittyvät dokumentit samassa paikassa

Puukauppatarjoukset, ja muut metsätalouden hallintaan liittyvät sähköiset dokumentit, ovat helpommin löydettävissä verkkopalvelun Sopimukset-osion uudistamisen myötä. Sähköinen arkisto ei kuitenkaan syrjäyttänyt tuttuja käytäntöjä liittyen metsänhoitodokumenttien toimittamiseen. Metsänhoitolaskut saat jatkossakin haluamallasi tavalla sähköpostiin, kirjeitse tai e-laskuna verkkopankkiisi.

Muistilapputoiminnon avulla tekstit ja kuvat talteen helposti

Lisäsimme Metsävarallisuus-osioon muistilapputoiminnon. Ominaisuuden ansiosta voit tallentaa metsääsi liittyviä huomioita verkkopalveluun helposti, esimerkiksi metsäkäynnin yhteydessä. Muistilappuun voit liittää sekä kuvia että tekstiä.

Kasvu-kumppanuuden etutaso ja bonukset näkyvillä etusivulla

Joulukuussa uudet kumppanuusetumme astuivat voimaan, ja kumppaneistamme tuli Kasvu-kumppaneita. Kasvu-kumppanuuteen kuuluu neljä eri etutasoa, joihin liittyvät rahanarvoiset edut ja bonukset siirrettiin näkymään kätevästi verkkopalvelun etusivulle. Bonusten tilannetta pääset tarkastelemaan yksityiskohtaisemmin klikkaamalla bonussaldoa tai päivämäärää.

 

EM-kisoihin matkaavat taimet lähtövalmiina – urheilija Jessica Kähärä vieraili taimitarhallamme
Artikkeli | 2 min

EM-kisoihin matkaavat taimet lähtövalmiina – urheilija Jessica Kähärä vieraili taimitarhallamme

Lue lisää
Taimikonhoito on tuottoisa sijoitus
Blogi | 4 min

Taimikonhoito on tuottoisa sijoitus

Lue lisää
Kalervo on hoitanut metsää 1960-luvulta lähtien
Artikkeli | 7 min

Kalervo on hoitanut metsää 1960-luvulta lähtien

Lue lisää