UPMMetsä

Metsä on sijoitus, joka kasvaa aina

Metsäsijoittaminen on tuottavaa, huoletonta ja ekologista. UPM Bonvestan tarjonnasta löydät helposti itsellesi sopivan metsäkohteen. Tarjolla on sekä muutaman hehtaarin metsätiloja että tuhansien hehtaarien sijoittajakohteita eri puolilla Suomea.

Metsä on vakaa, turvallinen ja tuottava sijoitus

Metsä tarjoaa omistajalleen erinomaisen mahdollisuuden tasaiseen 3-4 prosentin nettotuottoon suhdanteista ja maailmantalouden heilahteluista huolimatta. Metsätilat ovat säilyttäneet arvonsa hyvin, sillä metsän ja puun hintakehitys on vuosien varrella ollut tasaisen nouseva. Puulle myös riittää kysyntää tulevaisuudessakin. 

Metsä on vaivaton ja huoleton sijoitus

Luonto huolehtii metsäsijoituksen kasvusta. Vaikka metsän puuvaraston määrä kasvaa joka vuosi, hoitamalla metsääsi asiantuntevasti voit lisätä sen tuottoa huomattavasti. Kun solmit puukauppa- ja metsäpalvelusopimuksen UPM:n kanssa, metsäammattilaiset hoitavat metsääsi jatkossakin ja puullasi on vakaa menekki. 

Metsä on eettinen ja ekologinen sijoitus

Metsän omistaminen on konkreettinen tapa hillitä ilmastonmuutosta. Se on yksi maailman ekologisimmista sijoitusmuodoista, sillä puusta valmistetut tuotteet ovat kierrätettäviä ja uusiutuvia. Metsä on ja pysyy Suomessa, joten sijoittamalla metsään, tuet suomalaista yritystoimintaa ja varmistat ainutlaatuisen luontomme säilymisen.

Metsä on sijoitus henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

Metsä tarjoaa omistajalleen monenlaista hyötyä. Vakaan rahallisen tuoton lisäksi metsänomistajana voit virkistäytyä, liikkua, metsästää, marjastaa ja sienestää omassa metsässä.

Kiinnostaako metsä sijoituskohteena?

Klikkaa sisään UPM Bonvestan sivustolle. Sieltä löydät kaikki myytävät metsätilat. Sieltä voit tilata myös eMetsänvartija-uutiskirjeen, jonka avulla saat tiedon uusimmista myytävistä metsätiloista suoraan sähköpostiisi.

Metsän harvennus – milloin se kannattaa tehdä?
Artikkeli | 3 min

Metsän harvennus – milloin se kannattaa tehdä?

Lue lisää
Metsänomistajan asiakaskokemus mittarissa
Artikkeli | 4 min

Metsänomistajan asiakaskokemus mittarissa

Lue lisää
Puukaupan hinnoitteluetu takaa hyvät kaupat
Blogi | 4 min

Puukaupan hinnoitteluetu takaa hyvät kaupat

Lue lisää