UPMMetsä
  • Tietoa ja tapahtumia
  • Lähetämme huomioliivin jokaiselle UPM Puukaupan tehneelle – katso tärkeä video!

Lähetämme huomioliivin jokaiselle UPM Puukaupan tehneelle – katso tärkeä video!

Haluamme pitää huolta myös asiakkaidemme turvallisuudesta. Olemme aloittaneet huomioliivien lähettämisen kesän alusta alkaen kaikille tänä vuonna pystykaupan tehneille puukauppa-asiakkaillemme.

Huomioliivillä haluamme muistuttaa turvallisuudesta, kun vierailet hakkuu työmaalla. Huomioliiviä kannattaa käyttää myös syksyn pimenevissä illoissa ulkona liikkuessa.

Kun vierailet hakkuu työmaalla, muista nämä ohjeet:

  1.  Ilmoita tulostasi koneenkuljettajalle tai metsurille soittamalla metsätyömaan kyltin osoittamaan numeroon. Konetyömaalla löydät varoituskyltin työmaalle johtavan tien tuntumasta ja metsuritöinä toteutettavissa töissä auton ovesta.

  2. Pue huomioliivi päällesi. Sen jälkeen voit siirtyä seuraamaan metsätyömaata. Noudata aina turvaetäisyyksiä. Voit tarkastaa turvaetäisyydet erillisestä ohjeesta.

  3. Lähesty metsätyömaalla työskentelevää metsuria tai konetta vasta, kun sinut on havaittu turvaetäisyyden päästä ja työskentely on keskeytetty.

  4. Metsätyömaalla vieraillessa on hyvä käyttää myös suojalaseja, tukevia maastojalkineita sekä kypärää, jos kyse on harvennushakuista. 
Muista 3 asiaa, kun vierailet metsätyömaalla
Artikkeli | 1 min

Muista 3 asiaa, kun vierailet metsätyömaalla

Lue lisää
Laatua metsänomistajalle
Blogi | 1 min

Laatua metsänomistajalle

Lue lisää
Taimikonhoidon tietopaketti metsänomistajalle
Artikkeli | 9 min

Taimikonhoidon tietopaketti metsänomistajalle

Lue lisää