Lähetämme huomioliivin jokaiselle UPM Puukaupan tehneelle – katso tärkeä video!

Haluamme pitää huolta myös asiakkaidemme turvallisuudesta. Olemme aloittaneet huomioliivien lähettämisen kesän alusta alkaen kaikille tänä vuonna pystykaupan tehneille puukauppa-asiakkaillemme.

Huomioliivillä haluamme muistuttaa turvallisuudesta, kun vierailet hakkuu työmaalla. Huomioliiviä kannattaa käyttää myös syksyn pimenevissä illoissa ulkona liikkuessa.

Kun vierailet hakkuu työmaalla, muista nämä ohjeet:

  1.  Ilmoita tulostasi koneenkuljettajalle tai metsurille soittamalla metsätyömaan kyltin osoittamaan numeroon. Konetyömaalla löydät varoituskyltin työmaalle johtavan tien tuntumasta ja metsuritöinä toteutettavissa töissä auton ovesta.

  2. Pue huomioliivi päällesi. Sen jälkeen voit siirtyä seuraamaan metsätyömaata. Noudata aina turvaetäisyyksiä. Voit tarkastaa turvaetäisyydet erillisestä ohjeesta.

  3. Lähesty metsätyömaalla työskentelevää metsuria tai konetta vasta, kun sinut on havaittu turvaetäisyyden päästä ja työskentely on keskeytetty.

  4. Metsätyömaalla vieraillessa on hyvä käyttää myös suojalaseja, tukevia maastojalkineita sekä kypärää, jos kyse on harvennushakuista. 
Metsistä on monta mielipidettä
Blogi | 1 min

Metsistä on monta mielipidettä

Lue lisää
Parannuksia UPM Metsä -verkkopalvelun käyttäjäkokemukseen ja ominaisuuksiin
Artikkeli | 3 min

Parannuksia UPM Metsä -verkkopalvelun käyttäjäkokemukseen ja ominaisuuksiin

Lue lisää
Myllypuro kuhisee elämää
Artikkeli | 5 min

Myllypuro kuhisee elämää

Lue lisää