Metsäsuunnitelma nyt ilmaiseksi

Hei metsänomistaja! Saat nyt kampanjaetuna metsäsuunnitelman hintaan 0 €, kun teet kanssamme vähintään 500 m3 puukaupan ja teet tai uusit päättyvän FSC-sopimuksen 31.10.2024 mennessä. Etu on voimassa uusille ja nykyisille UPM Kasvu -kumppaneille.

FSC-sertifioitu puu on aina etusijalla UPM puukaupoilla ja maksamme puullesi hintalisää.

 Metsäsuunnitelman avulla tuot omat arvosi ja tavoitteesi näkyviksi ja voit vaikuttaa siihen, miltä metsäsi näyttävät tulevaisuudessa. Hyvän suunnitelman avulla tiedät aina, mitä toimenpiteitä metsäsi kaipaa ja milloin ne tulisi tehdä. 

 

Etkö löytänyt hakemaasi henkilöä tai paikkakuntaa? Ota yhteys asiakaspalveluumme 0204 16 5100 tai palvelukeskus@upm.com.

UPM Metsäsuunnitelma sisältää

  • Metsäammattilaisen kanssa käytävän tavoitekeskustelun, jonka pohjalta suunnitelma tehdään FSC-sertifikaatin kriteerejä noudattaen. ​
  • Maastokäynnin, jossa inventoidaan metsäkuvioiden perus- ja puustotiedot sekä kartoitetaan luonto- ja FSC-erityishakkuukohteet. ​
  • Metsänomistajan tavoitteiden mukaiset hakkuu- ja metsänhoitoehdotukset sekä puuston kehitysennusteen seuraavalle kymmenelle vuodelle. ​
  • FSC-kriteerien ja metsänomistajan tavoitteiden mukainen hakkuusuunnitelma ja kehitysennuste. 
  • Valmiin FSC-kriteerejä noudattavan sähköisen metsäsuunnitelman, joka löytyy UPM Metsä -verkkopalvelusta. ​
 

Kampanjaehdot

Saat UPM Kasvu -kumppanuusasiakkaana sähköisen metsäsuunnitelman ilmaiseksi, kun teet vähintään 500 m3 puukaupat ja teet uuden tai uusit vuonna 2024 päättyvän FSC-metsäsertifiointisopimuksen 15.4.–31.10.2024 välisenä aikana. Metsänomistaja liittää metsänsä UPM:n FSC-ryhmäsertifiointiin (FSC C109750) tekemällä sopimuksen. Kampanjaetu koskee uusia ja nykyisiä kumppanuusasiakkaita.

Edun piiriin kuuluvat takautuvasti myös ne kumppanuusasiakkaat, jotka ovat tehneet 1.12.2023 jälkeen etuun oikeuttavat 500 m3 puukaupat ja liittävät metsänsä FSC-sertifikaattiin tai uusivat päättyvän FSC-sopimuksen kampanjan aikana 15.4.2024.–31.10.2024.

Metsäsuunnitelmat tehdään vuoden kuluessa sopimuksen tekemisestä.​

Etu on tarjolla yksityisille metsänomistajille.

 

 

UPM Kasvu -kumppanuus on sinun ja metsäsi etuojelma

UPM Kasvu -kumppanuus perustuu pitkäjänteiseen ja vuorovaikutteiseen yhteistyöhön. Autamme sinua pääsemään kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi ja varmistamme, että metsääsi hoidetaan kestävästi. Kumppanina pääset myös nauttimaan lukuisista kumppanuuseduistamme, kuten puukauppabonuksista ja UPM Luonnonhoitopalveluista. 

 

upm-metsa-kasvu-kumppanuus_v2.jpg
Olen tyytyväinen saamaani palveluun. Koen voivani luottaa siihen, että metsääni hoidetaan parhaan tietämyksen mukaisesti ja voin itse vaikuttaa asioihin.
Platina-kumppani
 

 

Sinua saattaa kiinnostaa

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 
Metsäsuunnitelma tuo metsänomistajan arvot ja tavoitteet näkyviksi
Artikkeli | 03/06/2024 10:31:50 | 4 min

Metsäsuunnitelma tuo metsänomistajan arvot ja tavoitteet näkyviksi

Lue lisää
FSC- ja PEFC-metsäsertifikaattien erot ja monimuotoisuushyödyt
Artikkeli | 02/22/2024 11:49:56 | 6 min

FSC- ja PEFC-metsäsertifikaattien erot ja monimuotoisuushyödyt

Lue lisää
 
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alueesi metsäasiakasvastaavaan.

Katso yhteystiedot

 

Hoida metsäasiasi vaivattomasti verkossa.

Siirry palveluun

 

Jätä yhteydenotto- tai
tarjouspyyntö.

Siirry lomakkeelle