Uusimmassa Metsän Hengessä tutustutaan metsänomistajan ja metsäasiakasvastaavan yhteistyöhön

Uutinen 22.5.2024 15.46 EEST

Metsän Hengen uusimmasta numerosta voit lukea muun muassa metsänomistajan ja metsäasiakasvastaavan välisestä yhteistyöstä. Lehden mukana tulevassa puuhaliitteessä on hauskoja, metsäisiä tehtäviä lapsille.  

 

Uusimmassa Metsän Hengessä metsänomistaja Jouni Kiviniemi kertoo yhteistyöstään UPM:n metsäasiakasvastaavan Valtteri Vanhasen kanssa ja jakaa näkemyksiään metsänhoidosta. Hoitosuunnitelmat, puukaupat ja luontopalvelut toteutetaan kätevästi UPM Metsä -verkkopalvelussa. 

Lehdestä saat myös vinkkejä metsätöissä jaksamiseen. Metsätyöt, kuten raivaussahatyöt ja istutus, käyvät urheilusta.  

Lehdessä UPM:n metsätalouspäällikkö Liisa Viikari ja Tapion palvelualueen päällikkö Kalle Vanhatalo kertovat metsänhoidon ajankohtaisista keinoista ja käytännöistä. Lehdessä kerrotaan myös, kuinka voit hyötyä UPM Kasvu -kumppanuudesta. 

Tällä kertaa lehden mukana tulee myös lapsille tarkoitettu puuhaliite, jossa on hauskoja tehtäviä ja metsäistä tietoa! 

Lue lehden uusin numero täällä.