Vuoden ensimmäinen Metsän Henki tarjoaa näkemyksiä metsäsijoittamisesta ja vastuullisesta metsänhoidosta

Uutinen 7.3.2024 13.44 EET

Uudesta numerosta voit lukea muun muassa metsärahastojen salkunhoitajan ajatuksia metsästä sijoituskohteena. Lehdessä esitellään myös UPM:n uutta elinympäristöohjelmaa omien metsien elinympäristöjen ennallistamiseen.

Vuoden ensimmäinen Metsän Henki on ilmestynyt. Uudesta numerosta voit lukea muun muassa metsärahastojen salkunhoitajan ajatuksia metsästä sijoituskohteena. Lehdessä WWF Suomen johtava metsäasiantuntija Mai Suominen ja UPM Metsän ympäristöpäällikkö Tuomas Kara kertovat organisaatioidensa tavoista pyrkiä vastuullisempaan metsänhoitoon 10 askeleen kautta.

Kevättalvi on parasta aikaa pilkkoa syksyllä kerätyt polttopuurangat klapeiksi, joten lehdestä voit lukea myös vinkit klapien pilkkomiseen.

Uusimmassa numerossa tutustutaan myös UPM:n uuteen elinympäristöohjelmaan, jossa pyritään viemään omien metsien elinympäristöjä lähemmäs niiden luonnollista tilaa.

Lue lisää Metsän Hengestä 1/2024.