Kohti suunnistuksen MM-kilpailuja 2025 – tänä vuonna mukana eSuunnistuskouluissa, Jukolassa ja Maailman Cupissa

Uutinen 23.2.2024 9.33 EET

UPM Metsä on Kuopiossa 7.–12.7.2025 järjestettävien suunnistuksen MM-kilpailujen (WOC2025) pääyhteistyökumppani. Kumppanuuden perustana on yhteinen toimintaympäristö, metsä, ja siitä huolehtiminen. Yhteistyöllä halutaan tukea niin ihmisten kuin metsien hyvinvointia ja kertoa suomalaisista metsistä ja niiden hyvästä hoidosta.

Kumppanuus, siihen liittyvät tapahtumat ja yhteistyö Suomen Suunnistusliiton kanssa ovat jo alkaneet. Vuoden 2024 aikana on luvassa muun muassa eSuunnistuskoulujen julkistaminen huhtikuussa, yhteistyön näkyminen Jukolan viestissä kesäkuussa ja Maailman Cupin osakilpailu asiakastapahtumineen sekä Metsäareena-keskustelutilaisuuksineen syyskuussa. Näistä tapahtumista kerrotaan lisää vuoden edetessä.

Osallistu eSuunnistuskouluun!

UPM Metsä on tuottanut yhdessä Suomen Suunnistusliiton kanssa neljä lyhyttä videota, joissa käydään läpi suunnistuksen perusteita. Videoilla käydään kokeneen valmentajan johdolla läpi kuntosuunnistajan ja huippusuunnistaja Venla Harjun valintoja. Videoiden katsomisen jälkeen on helppo lähteä esimerkiksi kuntorasteille kokeilemaan suunnistusta. Videot julkaistaan verkkosivuillamme huhtikuussa, ja ne ovat kaikkien suunnistuksesta kiinnostuneiden käytössä.

Näymme myös Jukolassa

Jukolan viesti 2024, Lakia-Jukola järjestetään 15.–16.6. Kauhavalla. UPM Metsä näkyy Jukolassa Suunnistusliiton ja MM-kisojen kumppanina.

Asiakastapahtuma ja monien keskustelujen Metsäareena MC-kisoissa Tahkolla

Tahkolla 26.–29.9. järjestetään suunnistuksen Maailman Cup -osakilpailu, jossa valmistaudutaan jo vuoden 2025 MM-kisoihin. UPM Metsä järjestää osakilpailun yhteydessä asiakastapahtuman platina- ja kultatason UPM Kasvu -kumppaneilleen sekä osallistuu keskeisessä roolissa Metsäareena-tapahtumaan, jonka teemana on kestävä kehitys ja kantavana ajatuksena siiloja murtavat keskustelut sekä uudet kohtaamiset.