Uusin Metsän Henki tarjoaa vinkit metsänomistajan syksyyn

09/14/2023 06:22:46

Lehdestä voit jälleen lukea mielenkiintoisia tarinoita ja vinkkejä. Tällä kertaa mukana on esimerkiksi juttu juvalaisen perheen sukupolvenvaihdoksesta sekä yksinkertaisia keinoja monimuotoisuuden vaalimiseen ja muita hyviä vinkkejä.

Uusimmasta Metsän Hengestä voit lukea Lipsasen perheen maa- ja metsätilan sukupolvenvaihdoksesta Juvalla. Atte ja Heli Lipsanen hoitivat tilaa itse 30 vuoden ajan, kunnes alkoivat keskustella sen siirtämisestä kolmelle tyttärelleen. Lue, miten UPM:n asiantuntija auttoi sukupolvenvaihdoksen sujuvassa toteutuksessa!

Lehdestä näet myös Metsäteollisuus ry:n metsäjohtajan Karoliina Niemen 10 syytä sille, miksi puuta tarvitaan sekä näkemyksiä siitä, mihin sitä käytetään tulevaisuudessa.

Uudesta numerosta voit lukea myös muun muassa vinkkejä monimuotoisuuden vaalimiseen omassa metsässäsi – sen ei tarvitse olla monimutkaista, vaan sitä voidaan tehdä yksinkertaisilla keinoilla! Lehdestä saat myös otettua talteen vinkit taimien syysistutukseen ja luettua kokemuksia UPM Kasvu -kumppanuusmatkoista.

Lue lehden uusin numero täällä.

Miksi metsää kannattaa lannoittaa?
Artikkeli | 4 min

Miksi metsää kannattaa lannoittaa?

Lue lisää
Metsäsertifikaatit vastuullisen metsänhoidon perustana
Artikkeli | 6 min

Metsäsertifikaatit vastuullisen metsänhoidon perustana

Lue lisää
Puut tehokkaasti tehtaalle
Blogi | 1 min

Puut tehokkaasti tehtaalle

Lue lisää