UPM Metsä suunnistuksen MM-kilpailujen pääyhteistyökumppaniksi – ”Metsä on yhteinen areenamme”

06/16/2023 12:26:52

UPM Metsä on Kuopiossa 7.–12.7.2025 järjestettävien suunnistuksen MM-kilpailujen (WOC2025) pääyhteistyökumppani. Kumppanuuden perustana on yhteinen toimintaympäristö, metsä, ja siitä huolehtiminen. Yhteistyöllä halutaan tukea niin ihmisten kuin metsien hyvinvointia ja kertoa suomalaisista metsistä ja niiden hyvästä hoidosta. Kumppanuus, siihen liittyvät tapahtumat ja yhteistyö Suomen Suunnistusliiton kanssa alkavat jo kesällä 2023.

Kisojen tavoitteena on tapahtumien sarja (esikisa KuOpio 2023, Maailman Cup 2024 ja WOC2025), joka yhdistää luonnon, huipputeknologian ja huippuosaamisen elämykselliseksi ja toiminnalliseksi kokonaisuudeksi. 

”UPM Metsän liiketoiminnalliset tavoitteet ja vastuullisuustavoitteet ovat hyvin yhteneväiset kisojen tavoitteiden kanssa. Meidän asiantuntijamme toimivat joka päivä metsässä käyttäen hyödykseen teknologiaa ja alan parasta tietotaitoa, kun he hankkivat uusiutuvaa raaka-ainetta korvaamaan jokapäiväisiä fossiilisista materiaaleista valmistettuja tuotteita, ja huolehtivat samalla metsäluonnon hyvinvoinnista”, kertoo asiakaskokemuspäällikkö Jarmo Hakala UPM Metsältä.

Paljon yhteistä metsistä perheisiin

UPM on mukana monissa yhteisöhankkeissa, jotka tukevat kestävää kehitystä ja edistävät ympäröivien yhteisöjen hyvinvointia. Suunnistusliiton mukaan suunnistuksesta kiinnostuneet harrastajat kokevat tärkeänä ympäristönsuojelun, terveelliset elämäntavat ja kotimaisten tuotteiden suosimisen.

”Suunnistus on lajina hyvin perhekeskeinen, mikä sopii hyvin yhteen meidän perhestrategiamme kanssa. Haluamme, että metsänomistajat ovat laajasti perheineen kiinnostuneita metsistä, niiden hoitamisesta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista”, Hakala jatkaa.

Yhteistyö tarjoaa mahdollisuuksia myös metsänomistajille

Yhteistyö Suomen Suunnistusliiton ja MM-kisaorganisaation kanssa alkaa jo vuonna 2023, ja se pitää sisällään useita tapahtumia, joiden yhteydessä UPM Metsä tarjoaa myös erilaisia mahdollisuuksia ja aktiviteetteja metsänomistaja-asiakkailleen, henkilöstölleen ja muille sidosryhmille. Viestimme näistä mahdollisuuksista lisää myöhemmin. Pysy kuulolla! 

UPM:n metsät ovat keskimääräistä monimuotoisempia
Artikkeli | 8 min

UPM:n metsät ovat keskimääräistä monimuotoisempia

Lue lisää
UPM sääksen matkassa kohti monimuotoisempaa metsäluontoa
Blogi | 4 min

UPM sääksen matkassa kohti monimuotoisempaa metsäluontoa

Lue lisää
Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa – vai vastaako?
Blogi | 2 min

Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa – vai vastaako?

Lue lisää