UPM laajentaa palvelujaan metsänomistajille Pohjois-Suomessa

01/12/2023 07:12:32

UPM Metsä on laajentanut toimintaansa Pohjois-Suomessa uusille alueille ja avannut tammikuun alussa uuden metsäpalvelutoimiston Rovaniemelle ollakseen lähellä asiakkaitaan.

Laajenemisen myötä UPM ostaa puuta ja tarjoaa metsänhoitopalveluita entistä pohjoisemmassa sekä tuo UPM Kasvu -kumppanuusohjelman metsänomistajien saataville uusilla alueilla.

“Haluamme vahvistaa kotimaisen puun hankintaa ja laajennamme toimintaamme pohjoiseen Suomeen. Alueella on paljon metsänomistajia, joille haluamme tarjota asiantuntevaa palvelua ja tukea kokonaistavaltaiseen metsäomaisuuden hoitamiseen”, pohjoisen alueen johtaja Jari Engström avaa.

UPM Kasvu -kumppanuusohjelman tarkoituksena on tukea metsänomistajia suunnitelmallisessa ja vastuullisessa metsäomaisuuden hoitamisessa kokonaisvaltaisesti. Lisäksi kumppanuus tarjoaa heille taloudellisia etuja ja asiantuntevaa palvelua. Metsänomistaja 2020 -tutkimuksen mukaan enemmistö metsänomistajista kaipaa tietoa ja neuvoja päätöksentekonsa tueksi. UPM Kasvu -kumppanuusohjelma on luotu juuri tähän tarpeeseen.

”Meille sekä metsänomistaja että hänen metsänsä ovat tärkeitä. Kumppanuuden toiminnallisten ja taloudellisten etujen lisäksi kumppanit pääsevät hyödyntämään meidän ammattitaitoamme suunnitelmallisessa metsänhoidossa”, Engström kertoo kumppanuudesta.

Paikalliset metsäasiakasvastaavat mahdollistavat henkilökohtaisten suhteiden luomisen oman alueensa metsänomistajien kanssa. Heidän tavoitteenaan on rakentaa vuorovaikutteinen suhde, jossa päätöksenteko pysyy metsänomistajalla, mutta hänen on aina mahdollista saada apua päätöksentekoonsa asiantuntijalta.

“Kun jokin metsäasia askarruttaa, kannattaa olla yhteydessä metsäasiakasvastaaviimme ja varmistaa siten henkilökohtainen palvelu. Meille on tärkeää, että metsänomistaja on tyytyväinen toimintaamme ja että hänen metsänsä voi ja kasvaa hyvin. Se tuottaa lisäarvoa omistamiseen”, Engström summaa.  

Lisätietoja antaa:
Aluejohtaja, pohjoinen alue, Jari Engström,puh. 0400 132 937

Etukäteissuunnittelu on aina hyvä asia, Satu sanoo
Artikkeli | 4 min

Etukäteissuunnittelu on aina hyvä asia, Satu sanoo

Lue lisää
Luonnonhoito puree lahopuusta riippuvaiseen lajistoon
Blogi | 4 min

Luonnonhoito puree lahopuusta riippuvaiseen lajistoon

Lue lisää
UPM valmistaa Suomessa laadukasta koivuvaneria
Artikkeli | 1 min

UPM valmistaa Suomessa laadukasta koivuvaneria

Lue lisää