Uusimmassa Metsän Hengessä on jälleen paljon ajankohtaista metsäasiaa

Uutinen 15.12.2023 15.18 EET

Uusimmassa Metsän Henki -lehden numerossa tutustutaan yhden metsänomistajan ajatuksiin ja syvennytään Suomen hallituksen metsäpolitiikkaan.

Metsän Hengen vuoden viimeisessä numerossa avataan muun muassa Suomen metsäpolitiikkaa kymmenen eri kirjauksen myötä. Lisäksi lehdestä voit lukea yhden metsänomistajan ajatuksia siitä, millaisten arvojen mukaan hän haluaa metsäänsä hoitaa ja vaalia.

Metsän Hengestä voit lukea myös muun muassa siitä, miten oikea-aikaiset metsänhoidon toimenpiteet hyödyttävät metsänomistajaa. Mikä on esimerkiksi taimikonhoidon vaikutus tuottoon metsän kiertoajalla? 

Lisäksi numerosta löytyy katsaus ajankohtaiseen puukauppatilanteeseen sekä vinkkejä polttopuurankojen tekemiseen.

Lue lisää Metsän Hengestä 4/2023.