UPMMetsä

Vuoden ensimmäinen Metsän henki kertoo vinkit kevääseen

03/10/2022 14:08:07

Metsän henki tarjoilee jälleen mittavan määrän uutisia ja vinkkejä metsänhoitoon, uusimpiin palveluihimme ja muihin ajankohtaisiin metsäasioihin. Samalla voit lukea metsänomistajien tarinoita tai vaikkapa faktoja luonnon monimuotoisuudesta.

Kymmenen väitettä metsänhoidosta – yli kymmenen prosenttia suomalaisista omistaa metsää, ja lähes kaikilla meistä on jonkinlainen suhde luontoon. Ehkä siksi metsänhoidosta ja metsien käytöstä riittää mielipiteitä. Julkisessa keskustelussa metsätalouteen esitetään monenlaisia näkökulmia, ja hyvä niin. Tässä lehden numerossa kysyimme asiantuntijoilta, mitkä eri väitteistä ovat totta.

Lisäksi voit lukea keväiset vinkit metsänhoitoon, puukauppaan ja verkkopalvelun käyttöön. Asiantuntijamme kertovat myös, miksi ja miten metsiin lisätään lehtipuita, mitkä eläimet hyötyvät talvellakin avoimista vesistä tai miten taimikonhoidot huomioidaan yhteismetsässä.

Lehti tarkastelee metsiä monesta näkökulmasta ja eri yksityiskohtiin pureutuen. Olemme jälleen saaneet kuulla myös metsänomistajien tarinoita ja tuntemuksia metsänomistamisesta ja kokemastaan yhteistyöstä UPM:n kanssa.

Lue Metsän henki -lehden uusin numero täällä.

Mukavia lukuhetkiä!

”Minulle metsä on kaikki kaikessa”
Artikkeli | 7 min

”Minulle metsä on kaikki kaikessa”

Lue lisää
Muista 3 asiaa, kun vierailet metsätyömaalla
Artikkeli | 1 min

Muista 3 asiaa, kun vierailet metsätyömaalla

Lue lisää
Jokaisella eliöllä on tärkeä tehtävä
Artikkeli | 1 min

Jokaisella eliöllä on tärkeä tehtävä

Lue lisää