Uudistus verkkopalvelun Myy ja Hoida -osiossa

06/20/2022 06:23:00

Teimme uudistuksia, jotka nopeuttavat sähköisen puukauppatarjouspyynnön tekemistä.

Toimme sähköisen puukauppatarjouksen tekoon uusia välineitä. Nyt voit tehdä tarjouspyynnön kätevästi kartan avulla, mikä tekee kokonaisuuden hahmottamisesta helpompaa.

Voit tarkastella Myy ja Hoida -osiossa karttakohteita Metsävarallisuus-osiosta tuttujen teemojen mukaan. Kartalla näkyviä toimenpiteitä rajaat Toimenpiteiden suodattaminen -toiminnon kautta. Oletuksena kartalla näkyvät heti tehtävät sekä 1—3 vuoden sisällä tehtävät toimenpiteet.

Toimenpidelistaus on myös edelleen käytössä ja saat sen näkyviin yläreunan Kuviolista-painikkeesta.

Nyt voit tarkastella myös kuviotietoja, mikä helpottaa tarjouspyynnön kohteiden valitsemista. Kohteen lisääminen tarjouspyyntökoriin käy näppärästi kuviokortin kautta: Lisää tarjouspyyntöön -painikkeesta viet ehdotuksena olevan hakkuu- tai hoitotoimenpiteen tarjouspyyntökoriin. Mikäli kuviolla ei ole ehdotettuna haluamaasi hakkuuehdotusta, voit myös itse lisätä toimenpiteen helppokäyttöisellä Määrittele itse toimenpide -toiminnolla ja viedä sen tarjouspyyntökoriin.

Toimme palveluun Tarjouspyyntökorin luonnos -toiminnon, jonka avulla voit tarkastella tarjouspyyntöjesi kokonaisuutta. Näet helposti, minkälaisia kohteita tarjouspyyntöön on nostettu ja minkälainen kokonaisuus on rakentumassa. Voit pitää näkymää auki sivun oikeassa laidassa samalla kun tarkastelet karttaa. Saat suljettua näkymän näppärästi klikkaamalla hiiren kursorilla kartan päällä.

Voit tarvittaessa myös poistaa tarjouspyynnön kohteita tarjouspyyntökorin luonnoksesta. Pääset tarkastelemaan näppärästi lopullista tarjouspyyntöä painamalla tarjouspyyntökorin luonnoksessa Mene tarjouspyyntökoriin -painiketta.

Varsinainen tarjouspyynnön lähettäminen tapahtuu entiseen tapaan tarjouspyyntökorin kautta. Palvelu ilmoittaa onnistuneesta tarjouspyynnön lähetyksestä. Lähetettyjä tarjouspyyntöjä sekä niihin tehtyjä tarjouksia voit tarkastella tuttuun tapaan Sopimus-osion kautta.

Pitkäjänteisyyttä kannattaa vaalia metsänhoidossa, Jyri muistuttaa
Artikkeli | 3 min

Pitkäjänteisyyttä kannattaa vaalia metsänhoidossa, Jyri muistuttaa

Lue lisää
Parannuksia UPM Metsä -verkkopalvelun käyttäjäkokemukseen ja ominaisuuksiin
Artikkeli | 3 min

Parannuksia UPM Metsä -verkkopalvelun käyttäjäkokemukseen ja ominaisuuksiin

Lue lisää
Kesätyöhaku on alkanut - tartu tilaisuuteen!
Artikkeli | 1 min

Kesätyöhaku on alkanut - tartu tilaisuuteen!

Lue lisää