UPM vahvistaa metsänomistaja-asiakkaiden palveluverkostoaan

04/29/2022 05:00:21

UPM Metsä laajentaa metsäasiakasvastaavien verkostoaan rekrytoimalla kaksikymmentä uutta metsäalan asiantuntijaa palvelemaan metsänomistaja-asiakkaitaan eri puolilla Suomea. Lisäksi osto- ja palvelumyyntialuetta laajennetaan.

”Suomalaisilta metsänomistajilta ostettava puu on UPM:n tehtaiden tärkein raaka-aine, ja siitä valmistettuja tuotteita tarvitaan yhä enemmän korvaamaan fossiilisista raaka-aineista tehtyjä tuotteita. Suomen metsät on vastuullinen paikka tuottaa uusiutuvaa raaka-ainetta maailman kasvavaan biopohjaisten tuotteiden tarpeeseen, ja tavoitteenamme on lisätä entisestään kotimaista puunhankintaa”, sanoo UPM Metsän yksityispuukaupan johtaja Janne Kiiliäinen.

”UPM aikoo korvata venäläisen puun pääosin kotimaisella hankinnalla, mutta tarvitsemme jatkossakin myös ulkomailta tuotavaa puuta, jotta pystymme varmistamaan tehtaidemme puuhuollon. Kaikissa tapauksissa meille on tärkeää varmistaa puun luotettava alkuperä ja huolehtia siitä, että se on kestävästi tuotettua”, Kiiliäinen jatkaa.

UPM auttaa metsänomistajia asiantuntemuksellaan metsienhoidossa ja puukaupassa. Metsäasiakasvastaavien määrää lisätään runsaasti eri osissa Suomea, ja palveluja metsänomistajille tarjotaan entistä laajemmalla maantieteellisellä alueella. Nyt UPM etsii joukkoonsa lisää vastuullisia metsäalan ammattilaisia, joilla on aito halu palvella metsänomistajia ja olla rakentamassa fossiileista riippumatonta tulevaisuutta.

”Olemme panostaneet viime vuosina paljon sähköisiin palveluihin, jotta asiointi metsänomistajille heidän valitsemallaan tavalla olisi mahdollisimman vaivatonta. Haluamme kuitenkin tarjota aina mahdollisuuden myös henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Metsäasiakasvastaavamme auttavat metsänomistajia lähellä heitä ja henkilökohtaisesti”, Kiiliäinen sanoo.

Lisätietoja antaa:
yksityispuukaupan johtaja Janne Kiiliäinen, UPM Metsä, puh. 040 840 8501

 

Avoimet paikat löytyvät täältä.

Klapit halki ja katon alle
Artikkeli | 1 min

Klapit halki ja katon alle

Lue lisää
Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde
Artikkeli | 9 min

Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde

Lue lisää
Tänään vietetään kansainvälistä metsien päivää
Blogi | 2 min

Tänään vietetään kansainvälistä metsien päivää

Lue lisää