Syksyn parhaat vinkit metsänomistajalle Metsän hengestä

09/16/2022 06:19:17

Vuoden kolmas Metsän henki -lehti on ilmestynyt. Se tarjoaa konkreettisia vinkkejä metsänomistajan alkavaan syksyyn ja samalla mielenkiintoista ja viihdyttävää luettavaa pimeneviin iltoihin niin metsänomistamisesta kuin metsäalasta.

Syksy tuo tullessaan kauniita värejä luontoon ja kutsuu sienimetsälle, toisaalta myös syysmyrskyt saattavat yllättää. Tässä Metsän hengen -numerossa annetaan vinkkejä myrskyihin varautumiseen ja käsitellään muun muassa metsävakuuttamista. Taimikon heinääminen ja raivaussahatyöt saattavat myös olla edessä – ammattimetsuri kertoo lehdessämme, mitä kannattaa huomioida raivaussahan ostamisessa. Löydät aiheesta myös videon UPM Metsän Youtube-kanavalta.

Metsänomistajareportaasissamme kohdataan tällä kertaa metsäyhtymä Keski-Suomesta. Yhtymän jäsenet kertovat omista metsänomistamisen tavoitteistaan, niiden yhteensovittamisesta ja yhteisestä päätöksenteosta. Kurkistamme lehdessä myös metsäalan ammattilaisten työhön sekä kerromme asiakaspalautteemme keräämisestä ja vaikutuksista jokapäiväiseen työhömme.

Lue Metsän henki -lehden uusin numero täällä.

Antoisia lukuhetkiä!

Etukäteissuunnittelu on aina hyvä asia, Satu sanoo
Artikkeli | 4 min

Etukäteissuunnittelu on aina hyvä asia, Satu sanoo

Lue lisää
Luonnonhoito puree lahopuusta riippuvaiseen lajistoon
Blogi | 4 min

Luonnonhoito puree lahopuusta riippuvaiseen lajistoon

Lue lisää
Puut tehokkaasti tehtaalle
Blogi | 1 min

Puut tehokkaasti tehtaalle

Lue lisää