Syksyn parhaat vinkit metsänomistajalle Metsän hengestä

09/16/2022 06:19:17

Vuoden kolmas Metsän henki -lehti on ilmestynyt. Se tarjoaa konkreettisia vinkkejä metsänomistajan alkavaan syksyyn ja samalla mielenkiintoista ja viihdyttävää luettavaa pimeneviin iltoihin niin metsänomistamisesta kuin metsäalasta.

Syksy tuo tullessaan kauniita värejä luontoon ja kutsuu sienimetsälle, toisaalta myös syysmyrskyt saattavat yllättää. Tässä Metsän hengen -numerossa annetaan vinkkejä myrskyihin varautumiseen ja käsitellään muun muassa metsävakuuttamista. Taimikon heinääminen ja raivaussahatyöt saattavat myös olla edessä – ammattimetsuri kertoo lehdessämme, mitä kannattaa huomioida raivaussahan ostamisessa. Löydät aiheesta myös videon UPM Metsän Youtube-kanavalta.

Metsänomistajareportaasissamme kohdataan tällä kertaa metsäyhtymä Keski-Suomesta. Yhtymän jäsenet kertovat omista metsänomistamisen tavoitteistaan, niiden yhteensovittamisesta ja yhteisestä päätöksenteosta. Kurkistamme lehdessä myös metsäalan ammattilaisten työhön sekä kerromme asiakaspalautteemme keräämisestä ja vaikutuksista jokapäiväiseen työhömme.

Lue Metsän henki -lehden uusin numero täällä.

Antoisia lukuhetkiä!

Metsänhoitoa faktapohjalta
Artikkeli | 5 min

Metsänhoitoa faktapohjalta

Lue lisää
Meillä suomalaiselle puulle riittää kysyntää
Blogi | 1 min

Meillä suomalaiselle puulle riittää kysyntää

Lue lisää
”Haluan olla aktiivinen metsänomistaja”
Artikkeli | 6 min

”Haluan olla aktiivinen metsänomistaja”

Lue lisää