Vuoden viimeinen Metsän henki – tuhti lukupaketti metsänomistajalle

12/03/2021 07:00:22

Uusi UPM Kasvu -kumppanuus tarjoaa metsänomistajalle enemmän etuja. Lue kaikki uudesta kumppanuudesta uusimmasta Metsän henki -lehdestä. Tässä numerossa tapaamme myös monta metsänomistajaa ja kuulemme asiantuntijoiden näkemyksiä tulevaisuuden metsistä.

UPM Kasvu -kumppanuusasiakas saa sekä aineellista että aineetonta hyötyä, arvokasta tietoa ja henkilökohtaista palvelua, jonka tavoitteena on metsäomaisuuden vastuullinen hoito. Tästä lehden numerosta voit lukea lisää kumppanuudesta sekä tutustua erilaisiin metsänomistajiin, jotka ovat ryhtyneet UPM Metsän kumppaniasiakkaiksi. Heitä on eri puolilla Suomea, ja jokaisella on omat tavoitteensa metsäomaisuutensa hoidossa.

Entä tiedätkö mikä on riistatiheikkö ja miten sen voi tehdä itse? Lue lehdestä ammattimetsurin vinkit ja perehdy riistatiheikön etuihin. Lisäksi vuoden viimeisessä Metsän hengen numerossa asiantuntijat kertovat, miltä metsät näyttävät tulevaisuudessa, kun ilmastonmuutos ja metsissä tehtävät hoitotoimenpiteet vaikuttavat metsissämme 50 vuoden päästä.

Lue Metsän henki -lehden uusin numero täällä.

Antoisia lukuhetkiä!

Entistä paremmin suunniteltu
Artikkeli | 3 min

Entistä paremmin suunniteltu

Lue lisää
UPM Kasvu -kumppanuus tarjoaa metsänomistajalle enemmän etuja
Artikkeli | 4 min

UPM Kasvu -kumppanuus tarjoaa metsänomistajalle enemmän etuja

Lue lisää
Verkkopalvelun karttatoimintoihin parannuksia
Artikkeli | 2 min

Verkkopalvelun karttatoimintoihin parannuksia

Lue lisää